| alexa_4015 a întrebat:

Cine este stelian? tipu despre care vb nane in mel lui?

Răspuns Câştigător
| Vizitiul a răspuns:

Este vorba despre Andrei Iulian Stelian, un baiat modest pe care Nane il venera. Daca asculti cu atentie versurile acestei melodii, cu siguranta o sa deprinzi ceea ce inseamna aceasta persoana pentru Nane. Vorba lu' Nane : "unele versuri nu se asculta cu mana pe mouse!" Daca ai inteles ce am vrut sa exprim.

21 răspunsuri:
| ancutsa410 a răspuns:

Nane este un baiat de strada din Orsova. Canta hip-hop, incurajat de liderul de gasca din zona lui, Andreescu Ilean Stelian. Stelian a murit pe cand Nane era un copil mic, dar l-a ajutat sa ajunga ceea ce si-a dorit de atunci. (Sa cante hip-hop si sa fie golan). Stelian era privit din ochii lui Nane ca un veteran, un model bun de urmat.

| MosCraciun a răspuns:

Un om.

| anss23 a răspuns:

Asculta melodia lui Nane-nu mai e la fel si vei vedea.winking

| Mihaiiiiii a răspuns:

Lol malaughing stelian e un idol, a murit din cauza unui pumn, ancuta ii proasta, aia face caracterizarelaughing ce a spus ea poti sa afli din NaNe-Nu Mai E La Fel raised eyebrows R. I. P. Stelian crying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba frate vreau sa stiu cum a murit spune tot

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stelian a fost cel mai bun prieten de-al lui nane, a murit de la un pumn care l-a bagat in coma. iar mai departe stiti ce s-a intamplat sad crying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Muzica lui nane o scult de cateva zile si sunt foarte tami mel:X:Xle ador aproape pe toate big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stelian... era un baiat de nota 10... un lider intre golani a fost cel mai tare pana un turc tiga nu stiu ce era nu la suportat vazandul lider i-a dat un pum in zona barbiei la bagat in coma si. a murit in ceva timp R. I. P

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunteti voi prosti in melodia "mi-e dor"spune "traia si tovarasul nostru Stelian fie iertat tin minte la bagat in coma cu-n pumn pe ala beat" deci retarzilor vb gura fara voi Stelian nu a murit de la un pumn el la bagat pe altu in coma cu un pumn de fapt el a murit din cauza unui accident de masina aflati inainte de a mai spune si alte prostii R. I. P Stelian

| FuCkMAn a răspuns:

Stelian a murit intr-un accident de masina,, traia si tovarasul nostru stelian fie iertat tin minte la bagat in coma cu un pumn pe ala beat,,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stelian era un baiat care a murit din cauza unui accident cu masina

| Mihaiiiiii a răspuns:

Si facem pariu ca Stelian nu a murit in accdent de masina?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba ce prost e mihaiii... in versuri apare ca stelian la bagat pe unu in coma dintr'un pumn. ratatule si il cheama Andrei Iulian Stelian

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda, imi pare rau ca a murit Steliancrying era cel mai bun prieten a lu' Nanesad...Imi dau seama cum se simte acum Nane fara cel mai bun prietensad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Heii chiar ca in orsova si craiova domneste caracteru ala de strada vreau sa stiu si eu care ii faza cu baiatu ala stelian care a murit citri ani avea si cum ca nu inteleg mai nimic aicia pe site pls sau dati un id cu cine pot sa vb mersi mult

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stelian este omul care la indrumat pe nane sa ajunga ce a ajuns a fost un om minunat care s-a dus cand nane era foarte mic

| duplea a răspuns:

Andreescu Stelian, numele tatlui e Iulian, a murit in accident de masina inainte de tunelul Baba cand vi pe viaducte de la severin la orsova, n-a murit din alte cauze.nu mai vorbiti prostii, eu stiu c vb era varu'miu asa ca nu mai vb daca nu stiti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stelian a murit intr-un accident de masina.

| GaByTzU_5045 a răspuns:

Vizitiul a răspuns:
raspuns ales
Este vorba despre Andrei Iulian Stelian, un baiat modest pe care Nane il venera. Daca asculti cu atentie versurile acestei melodii, cu siguranta o sa deprinzi ceea ce inseamna aceasta persoana pentru Nane. Vorba lu' Nane : "unele versuri nu se asculta cu mana pe mouse!" Daca ai inteles ce am vrut sa exprim.

Vezi ca se numeste Andreescu Ilean Stelian!

| Cristian_Mica_1989 a răspuns:

Il chema andreescu iulian stelian si a murit intr-un accident la gura vaii cand la agatat unu cu tiru care venea p contrasens... asta e adevaru si cred ca stiu mai bine din moment ce era varumiu si ai lui mai nou sunt si mosii nepoatei mele

| Andreea_Deya_1998 a răspuns:

Nu il cheama Andrei Iulian Stelian!
Ascultati melodia "Nane-Nu mai e la fel " ..acolo la sfarsit spune ca "Aceasta melodie este in memoria lui Andreescu Iulian Stelian ..tzz in memoria lui Andreescu Iulian Stelian..nu-mi vine sa cred ca nu mai e,nu-mi vine sa cred ca nu mai e,pe bune (apoi fluiera si spune) nu-mi mai raspunde nimeni,nimeni, sper ca ai parte de liniste unde esti frate, pfuu odihneste-te in pace, atat am avut de zis " si din cate stiu eu a murit intr-un accident de masina adica nah un tir a intrat pe contra sens si va dati seama ce a urmat mai departe, si nu va mai deschideti gura fara voi happy