| SweetCandies a întrebat:

Cine il uraste pe Justin Bieber si de ce? Cine il iubeste pe Justin Bieber si de ce?
P.S.Eu il urasc pentru ca e increzut si prost are parul ca o varza.Cine ar uita sa cante un vers din "Santa is coming to town"(Mos Craciun cu plete dalbe)? Ei bine Justin Bieber ar putea si chiar a facut-o.

6 răspunsuri:
| itscloudyoutside a răspuns:

N-am cum să-l iubesc, că doar nu l-am cunoscut în viaţa mea, şi din acelaşi motiv nici nu-l urăsc. Îi urăsc doar muzica aia idioată de doi bani, şi faptul că e celebru pentru nimic, talent zero. Noroc că există piţipoance în călduri care să-l venereze, că altfel ar fi vai de el. Dar ca persoană, îmi este total indiferent, mă doare fix în cot de el. E şi el o viaţă care mişună pe-aici pe Terra şi încearcă să se facă remarcat.

| ghineanamaria a răspuns:

Eu nu il urasc.Pur si simplu nu am nimic cu el.Nu ii ascult melodiile si nu il iubesc asa cum fac unele fete.Nu sunt nici fanul lui.

Nu inteleg de ce spui ca e increzut.Probabil ca stii ca a plecat de jos si asta pentru ca a avut incredere in sine si ambitia de a reusi.Tu daca ai fi in locul lui ce ai face? Nu vreau sa ii iau apararea,probabil tu asa vei crede,dar pana la urma toti suntem oameni si uitam, gresim, facem de toate pana la urma.De par nu am ce zice... spun doar ca fiecare are dreptul de a-si coafa si aranja parul in ce fel vrea fiecare.

| Awesome a răspuns:

Justin Bieber il iubesc:X

| SweetCandies explică:

Ok,te inteleg dar pur si simplu nu-l suport.

| Pisiiiiic123 a răspuns:

Eu il iubesc, iubesc, iubesc, iubesc...nu stiu dc dar il iubesc e foarte dragut si canta super!

| nicoleta_1189 a răspuns:

Eu il iubesc,iubesc, iubesc, iubesc...nu stiu dc dar il iubesc e foarte dragut si canta super!