| danky a întrebat:

Cine imi da trucuri pentru metin2 dau fundita lasati adresa de unde pot downloada

7 răspunsuri:
| Diiana232997 a răspuns:

Dapai trucuri, trucuri si iar trucuri.Nimeni nu mai face nimic corect, da draga daca vrei ai tot timpul din lume sa te joci non-stop metin2 si crede-ma o sa ajungi mare si fara trucuri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da da.

| Diiana232997 a răspuns:

NU, nu vreau nici o funditatongue, exista multe hackuri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trucuri? stai cu ochii pe oricine striga ca vinde ceva si nu ziceti nici un pret il provocati pe userul respectiv sa zica un pret e incepator si se va pacali singur. Sau spionati magazinele foarte atent pe toate ch-urile sunt foarte multi incepatori care nu stiu valoarea unor carti. Am luat si iau carti de 300-400-500 ca la 50-100-150 maxim. Globuri de transformare tot de la incepatori...nici nu mai stiu cate luam si inca iau cu 100-150 ca si le dau cu 400-500 ca. Iar metoda buna e sa pandesti cand e cineva in criza de bani cumperi coada de sarpe cu 1, 2-1, 5 kk si o dai lejer si foarte usor cu 1, 7 kk dimineata cand au nevoie astia mari. asa am facut in maxim 2 saptamani 60 kk si am fost pe 0 yang nu credeam ca imi revin financiar pentru ca mi s-au furat banii. Sunt doar lvl 49 dar am nevoie de bani ca vin vremuri grele si lvl mari...BAFTA!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pula_bleaga

| davidaniel a răspuns:

/set_w poti da dai normal.pe cal cu undita si tarnacopu /set_r sa revii

| JeT3 a răspuns:

Scrii pe google M2 tools apoi dai la un sait numit M2-tools apoi iti apare numele M2 tools si supt el o banda pui mausul pe Hacks si alegi de acolo apoi te descurci tu