| FetitzaBlondina_5897 a întrebat:

Cine imi poate da adresa lui JBieber de msn? As dori sa vb cu el.

9 răspunsuri:
| maya1311 a răspuns:

Ma fata nu are nimeni ca u crezi ca el a tipat in gura mare unde st ca toate pitipoancele sa-l caute...

| Aѕнℓєу♥ a răspuns:

Draga mea.Nu poti afla id'Ul lui nici in o mie de ani. El nu'si posteaza id'Ul lui, nu vrea sa fie stresat de fanii lui, in plus el nu sta sa vb cu tine, el are treaba pe la studiouri.Decat pe Youtube.com poti comunica cu el!

| Alexandrup a răspuns:

Toti vor

| EuAlaEu a răspuns:

Official_justin_bieber94@yahoo.com TERO. g din sufllletel FUNDa

| AdyEmSustineCampaniaMosCraciunExista a răspuns:

Comuna scantaiesti langa dispensar mai la vale laughing Hai mai fato toate adolescentele fara creier vor adresa lui laughing chiar crezi ca tu o vei afla? Si cum ai vrea sa vorbesti cu el? te duci la el acasa? oh go on.Sau ii dai mass rolling on the floor. Ar trebui sa gandesti inainte sa pui intrebari ca astea

| Dayana95 a răspuns:

Http://jb-official-hi5.hi5.com Intreaba-l aici si daca e dragut ti-l va da:) fundita?;;)

| Laurici :x a răspuns:

Official_justin_bieber94@yahoo.com toata lumea spune ca asta e dar eu una nu cred ca J. B. e asa prost sa dea add unor necunoscutiwinking

| Диана a răspuns:

Pfiuu... oh go on Alta. laughing
Mai fetito de 11-12-13 ani cati ai tu, chiar crezi ca Biberon sta toata ziua de vorba cu pipitele care-l plac si vor sa se marite cu el? raised eyebrows
Get a life! :p

| Anonim_5618 a răspuns:

Cineva a zis Official_justin_bieber94@yahoo.com

@yahoo.com?laughing)