| Puffi01 a întrebat:

Cine imi poate traduce acest videoclip? ( http://www.youtube.com/watch?v=HMNTlPa4Xi8&feature=endsc reen&NR=1)

Răspuns Câştigător
| Adry123456789 a răspuns:

Buna! Cum te cheama? Robbie! Robbie!? Imi pare bine sa te cunosc Robbie! Si mie imi pare bine sa te cunosc! Buna ma cheama Robbie am 7 ani si cant! Cine sunt ele! Ele sunt mama mea, nasa mea si matusa mea! Este ziua de nastere a mamei mele si vreau sa ii fac cea mai grozava zi de nastere! De asta am venit la Britain's got talent(Britanicii au talent)! Si acum spune-mi esti bun? Da! Tu esti foarte bun? Da! Am cea mai buna familie din lume(bla bla bla)! Esti gata? Da! Mergi! Da-i pe spate! Buna! Buna! Bine ai venit la Britanicii au talent! Cum te cheama? Numele meu este Robbie! Si cati ani ai? 7! Si ai venit sa castigi concursul? Da! Bine! Si matusa mea cauta un iubit( =]]]]] )! Si cred ca tu esti potrivit! Hahaha Ok Multumesc mult! Si Robbie, ce vei face astazi? Voi canta! Ok Mult noroc! Cand esti gata poti incepe!-acum canta. aplauda lumea..Robbie spune sa nu aplaude ca mai este!- Robbie, nu am mai vazut pe nimeni asa de tanar sa cante aceasta melodie, si asta e drumul tau! (blablabla) Robbie tu esti o stea! Robbie as vrea sa iti spun ca esti fabulos! Deci hai sa votam! Da Da Da! Robbie ai 3 de da! Felicitari! Da-mi o imbratisare inainte sa pleci! Felicitari! Si aici s-a terminat! happy

0 răspunsuri: