M-ai stiu ca sa comercializat foarte tare de cand a scos ultimul sau proiect,Prin Ochii Vostri, mai exact de la melodia Tineri, dar nu ar trebui sa-l judecam deoarece conteaza ca inca mai este el. Avea o legatura foarte stransa cu Camuflaj, asa ca a scos si piesa Spune lumii impreuna cu Mahia si OneShot. Piesa mea preferata este Am sa mor odata cu... si Roboti, in care vorbeste despre incatusarea omului de catre cei din umbra.Am observat ca merge foarte mult pe drumul concertelor si refuza sa scoata cate o piesa in fiecare saptamana ca alti "rapperi" tristi.Cea mai comerciala piesa a sa este Dincolo de nori impreuna cu Nane, in care s-a prostit ca cel mai innapoiat om, nimic din suflet nu este acolo.Mi se pare ca a avut mai mult decat o legatura prieteneasca cu Ligia, una mai mare daca ma intelegi.Pentru designul videoclipurilor apeleaza mereu la Creative Monkeyz.
E un rapper din Cluj, care si-a inceput cariera in 2006 cu trupa Re'Vers.Cand eram mai mic, am crescut pe melodiile lui dar am ajuns sa abuzez de ele si sa le cunosc pe toate.Albumele lui sunt: Invata,zambeste, traieste(Re'Vers), Dansez cu pozele vechi, Ochii strazii, Crazy Life(cu Ligia Moldovan) si ultima care lucreaza este O zi in tenisii mei.Are si un site cu acelasi nume www.vescan-online.com. Bafta la ascultat Vescan, dar ai grija sa nu abuzezi de el.
Andreea1198 întreabă: