Răspuns Câştigător
| pure9 a răspuns:

Prima-Eh... violete, violete/Eu pretind, violete apă de gură/Eh... ma stoarce, am Kissne/Nuanţe de violet, presa piept mine/Tu mă iubeşti ca un fraier, nu aveţi nici o ruşine/Belgrad, Belgrad, eu sunt urât/Nu o dată, nu de două ori, nu de trei ori/Belgrad, Belgrad, de trei ori, modul nostru/Din Balcani, din Balcani, Balcani, aceasta este Balcani, haide!/Hop, hop, hop, aceasta este Balcani, haide!/Hop, hop, hop, aceasta este Balcani, haide!/
Hop, hop, hop, aceasta este Balcani, haide!/Hop, hop, hop, aceasta este Balcani, haide!/Eh... violete, violete/Sanii, violete, obuziere/Tu mă iubeşti ca un fraier, nu aveţi nici o ruşine/
Belgrad, Belgrad, eu sunt urât/Nu o dată, nu de două ori, nu de trei ori/Belgrad, Belgrad, de trei ori, modul nostru/Din Balcani, din Balcani, Balcani, aceasta este Balcani, haide!/Hop, hop, hop, aceasta este Balcani, haide!/Hop, hop, hop, aceasta este Balcani, haide!/Hop, hop, hop, aceasta este Balcani, haide!
Hop, hop, hop, aceasta este Balcani, haide!/Doar un pic, doar un pic, doar un pic, doar un pic/Doar un pic, doar un pic, doar un pic, doar un pic/Doar un pic, doar un pic da să-l/Tu mă iubeşti ca un fraier, nu aveţi nici o ruşine/Belgrad, Belgrad, eu sunt urât
/Nu o dată, nu de două ori, nu de trei ori/Belgrad, Belgrad, de trei ori, modul nostru/
a doua-You follow all the trends/
You add friends on your profile/
All kinds of characters/
All suspicious types/So let them hold it against me that I spoil your intentions/Let them find a substitute, be next to me/So let them hold it against me that I spoil your intentions/Let them find a substitute, you belong to me/Disconnect yourself from the net/
Log yourself off from the chat/Isn’t the real better than the unreal world/Face, face, face, face/Disconnect yourself from the net/Log yourself off from the chat/Isn’t the real better than the unreal world/
- a 3a: Până la doar o luna sau doua/după ce ai plecat/Viaţa mea a fost un virus cronică/Am cerut-o mai mică rău/asa ca am osladilo/da-mi nişte fluturaşi noi in fiecare zi/Ei s-au gasit acolo
da-mi confort/ceaţa s-au sculat de la ochii mei/Jelena, Maria, John, Dragana/iubire-le pe toate, dar numai pe gram/Plute, cluburi, nasii, prieteni/e bine cand esti singur/Galbenele, John, Anna şi Kristina/Acum, durerea este/de o conexiune cu tine nu cred că mai/ma mai bine atunci când eşti solo/Este mai bine atunci când "vă solo/Până la doar două luni/Am fost ca o fantomă pentru toţi oamenii din jurul lui critice/Am cerut un plan de salvare
asa ca am urcat pe gaz/şi este ea însăşi schimbat planul//Ei s-au gasit acolo/da-mi confort/ceaţa s-au sculat de la ochii mei/Jelena, Maria, John, Dragana/Iva, Tanya, Natasa Milica/Sandra Milena şi Bojan/Galbenele, John, Anna, Kristina/Emma, Sanjay, Slavica, Marina/Suzanne, Vesna şi Margot
-a4a: Este dorinţa mea de lungă durată /In legătură cu aceasta, am un plan serios /dar ea a oferi alte /Am pentru el doar până în zori
/Aceasta este doar o viaţă /şi ar putea foarte bine pentru ultimul /deoarece nu este timp să aştepte /Nu este filosofia mult /Acest /capitol ar putea fii nebun, dar este de acord /Ea m-a chemat, ma /sunat, chemat /Pentru a da-te de dimineaţă /Eu doar nu pot face /cu el mâine /toate ochiul meu /Ea ma oferă, oferindu-mi, oferind
trezirea care trebuie să fie propice/ şi această ofertă nu poate fi dedusă/ Este dorinţa mea de lungă durată /Legătură cu aceasta, am un plan serios/ dar ea a oferi alte /Am pentru el doar până în zori/ Aceasta este doar o viaţă /şi ar putea foarte bine pentru ultimul /deoarece nu este timp să aştepte /Nu este filosofia mult/Acest capitol ar putea fii nebun, dar este de acord /Ea te cheamă, apelurile, apelurile pe care le (3x)
Scuze pentru cea in engleza dar nu se intelegea in romana. sper ca te-am ajutat. in romana nu suna la fel de bine si sper ca am tradus cat de cat bine(e greu sa gasesi o traducere exacta)

Toate punctele mele slabe cunoscute
şi este propunerea indecent

0 răspunsuri: