Cedry2k, Dragonu AK47, Chimie, Deliric, Praetor, Jhivago, Vlad Dobrescu, Doc, Aforic, CenzuraH, Sisu, Bitza, Serafim, Cabron, Carbon, El Nino, Mr Levy, Pacha Man, Raku, Alan, Kepa, Rimaru, Shoby, Subsemnatu, Zmili, A.D.N., Butch, Brugner, Parazitii(Ombladon si Cheloo), Bug mafia(Tataee, Uzzi si Caddy), Mario, Bibanu Mixxl, Puya, C.I.A, Yolo, 2012, Skizzo Skillz, Guess Who, Spike, Tranda, Maximilian, Grasu XXL, Nane, Vescan, Doddy, Sub7, Nwanda, Axes, Underman, Samurai, Junk, Lian, 1Q Shapro, Nwanda, Mitza, Bitza, MarkOne, Kazi Ploae, frateleNORD, C-nyk, Exile, Mistic, Criss Blaziny, KaTaNa, Nimeni Altu', Raku, Flou Rege, Norzeatic, Omu' Gnom, Deceneu, Stress, Connect-R, Don Baxter, Lukone, Karie, K-gula, Arssura. Imi pare rau daca l-am repetat pe unul de mai multe ori, mi-a cam luat ceva timp sa scriu asta, nu sunt chiar toti dar astia sunt/au fost cei mai cunoscuti.
Tu îl consideri pe Connect-r rapper?
Nu contează..Connect-R în momentul ăsta nu mai este rapper..Nu îl mai poţi considera rapper.
Studioul Pizdii, Chakra 7, BocaSeca,Parazitii,Sisu, Chimie, Infinitu, Dragonu ak47, Cedry2k,Deliric,Praetor,Jhivago,Vlad Dobrescu,...
Ancuta5678 întreabă: