| MeridaOcean a întrebat:

Cine mai e si Nicole Cherry? am citit ca cica vrea sa o intreaca pe Adele yawn...thinking mie,personal, nu imi place de ea.voi ce credeti despre ea?

Răspuns Câştigător
| BitchImfabulous a răspuns:

E o pustoaica de 14 ani si dupa parerea mea canta bine pentru varsta ei, desi cateodata urca prea sus, mai are de invatat mult pana sa o intreaca pe adele, nu mi se pare ca a intrecut multe cantarete nici macar de la noi, dar mai are timp.

7 răspunsuri:
| CautNume a răspuns:

Nu ascult asa ceva.

| Duucu a răspuns:

Dar căntă atăt de bine.Are voce de înger.Nu vă înțeleg pe voi, inculților, dar ea deja a întrecut-o pe Adele!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Da,canta bine.Si chiar daca a intrecut-o pe Adele, care e problema?
Daca are voce, bravo ei.
Te pup!

| JeffRider93 a răspuns:

E o pustoaica de 14 ani din Romania, pe numele ei real Nicoleta Ghinea.Si,daca depune putin efort, poate sa intreaca orice cantaret din orice tara.Pana la urma, la doar 14 ani si jumatate, are o voce extraordinara. Daca tie nu-ti place, e treaba ta.Cu totii avem drept sa ne zicem opiniile despre cine vrem, fie ca sunt de bine sau de rau.

| Alexandra7201 a răspuns:

Buna! Am auzit-o live la cateva radiouri si pot spune ca are o voce de vis, iar melodia "Memories" chiar suna bine. Nu imi place in mod special de ea, dar este impresionant ce voce poate iesi dintr-o copila de 14 ani. In legatura cu Adele...da, e normal sa vrea sa tinteasca sus tinand cont ca are voce.

| lerlamekko a răspuns:

E o intrecuta, fata ei spune totul!