anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine mai este supărat pe Românii Au Talent? Eu sunt din cauza celor aleşi la semifinale, care vor fi următorii:

Semifinala 1 (01 aprilie): Bernadette Szep și cățelușa Vanda, Mihail Alexandru Cămărăscu, Rareş Deac, Florin Harsan, Narcis Iustin Ianau, Marius Ioniţă, Reca Lazin şi Ştefan Manduc, Emil şi Viorica Luca, Paul şi Virgil Păunescu, Ana Maria Sandu, Titanii Funky Fresh, Trupa Ballance;

Semifinala 2 (02 aprilie): Laura Bogorodea, Cristina Bondoc şi Alina Dincă, Clubul sportiv, Akikai, Marius Mihai Cosofret, Tatiana Iliescu, Alin Imre, Eduard Măliţă, Valentin Păun, Trupa Trouble, Adrian Tutu, Claudiu Udrea, Veveriţele vesele;

Semifinala 3 (08 aprilie): AcroMistyc, Cosmin Agache, Alma Boiangiu, Ioan Daniel Borsan, Corul Transylvania Voces, Ştefan Florescu, Rebeca Naecşu, Ioana Roxana Rotaru, Cristian Stancu, Trupa Clevers, Trupa Dance Fiction, Marian Vasilescu;

Semifinala 4 (09 aprilie): Valentin Dinu, Aliona şi Natalia Duminica, Fanfara Rottaria Junior, Mădălina Felea, Fizesan Veronica, Mădălina Luca, Valentin Luca, Mistik, Orlando Oprescu, Alin Stanis Trupa Blockbusters Crew, Trupa Freakquency.

Voi sunteţi mulţumiţi? Eu sunt 60 % total NEMULŢUMIT!
Ce caută fraţii Păunescu acolo? Ce fac ei mai special? Dau din cur ca proştii cu amarildiul lor.
Veveriţele vesele? Un rahat. Un căcat şi jumătate. Ce caută tâm*iţii ăia acolo? Ne fac toată ţara de râs. De ce nu au intrat Brigada Diverse sau cum se numeau aia cu un băiat cu părul roz? Ăia meritau, nu proştii ăştia care se c*că pe ai ca nişte t*mpiţi. Cred că la semifinale o să se m***urbeze!
Brigada Diverse erau muuuult mai amuzanţă ca ăştia... măcar te făceau să râzi calumea. Sau Mihai Petre: când dansa cineva, chiar dacă se moţăia pe acolo o pereche proastă, el "3 de DA". Sau când să aleagă semifinaliştii, când el spunea NU, Ceilalţi doi jurişti spuneau DA. Un om prost. Ce să-i ceri?

4 răspunsuri:
| AnaisC a răspuns:

Cat de tampit trebuie sa fii pentru a fis suparat pe o emisiune regizata?:|
Pace!
www.WarAndRiot.blogspot.com

| Schonel a răspuns:

Lil Shean (Adrian Tutu) the best!

| Luluu_1676 a răspuns:

Pai nu ma pricep in celelalte domenii , dar in cel muzical da.Shean[Tutu Adrian] cred ca chiar merita sa castige.Fratii Paunescu nu stiu,dar parerea mea este ca nu prea erau de semifinala.Palove struck

| Luluu_1676 a răspuns:

Pai nu ma pricep in celelalte domenii, dar in cel muzical da.Shean[Tutu Adrian] cred ca chiar merita sa castige.Fratii Paunescu nu stiu, dar parerea mea este ca nu prea erau de semifinala.Palove struck