Nu poate fi inlocuit. Michael a fost, este si va fi unic. Nu se va mai naste altul ca el.
Michael Jackson nu poate fi înocuit cu nimeni! Nu va mai exista altul ca el.
Eu cred că Alex(Rom)este un fel de "Chris Brown" al României.
p. s Asta nu era în temă
Nici macar nu se compara vreunul din cei numiti cu Jackson. Jackson simtea versuri, muzica, contracte, videoclipe, dans, tot ce facea in legatura cu muzica si tu stii mai bine ca te-am vazut intr-o emisiune vorbind de el.
Dupa parerea mea nici unul dintre cei mentionati, pentru ca Michael Jackson a fost unic
Nu a inteles nimeni intrebarea doar cativa.nu a intrebat nimeni"cu cine sa il inlocuim?". si eu cred ca chris brown
Toti suntem unici si nimeni nu ar trebui sa fie numit in numele altora.
Sunt de acord ca unii imita stilul lui Michael Jackson ca si dans cum ar fi Justin; doar il imita. Nu poti copia pe nimeni nici macar daca ii poti face o clona nu o sa aiba acelasi talent si aceiasi voce ca si originalul.
Intrebare care a starnit adevarate indignari pe aici...si e oarecum retorica. nici unul dintre cei enumerati de tine. iar daca ar incerca cineva sa il imite, ar fi doar o clona patetica.
Eu chiar ca cred ca a auzit tot mapamondul de Justin, pentru ca are foarte multe piese, dintre care foarte foarte multe hituri. dar, nimeni nu il va egala pe Michael Jackson.inca. Totusi, in momentul in care el a aparut era o alta situatie in muzica, avand in vedere ca in ziua de azi apar alte noi genuri peste noapte. Nu vom sti niciodata ce se va intampla, dar, se pare ca unii mici Dumnezei de aici [ce se considera] stiu exact ce se va intampla, si stiu si cum sta mapamondul cu muzica
Nimeni nu merita sa fie numit 'Michael jackson al zilelor noastre' nimeni nu are talentul lui :X
Billie_Jean_Ionuţ_1994 întreabă:
Ancuta5678 întreabă: