| LoryM22 a întrebat:

Cine poate sa-mi dea melodia de la genericul(inceputul)telenovelei Focul iubirii dupa acasa tv? Nu ma intereseaza versurile, vreau un site de unde o pot lua, sau daca are cineva melodia in pc sa-mi dea un mesaj privat.Multumesc frumos!

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi canta rotiile de tren Ce fug pe sine argintii Imi spun ca nu ma mai doresti Si nu mai vrei a mea sa fii Ma-ntreb de ce vorbesc asa Oare eu sunt vinovat? O noua despartire in zori Nu-nseamna ca eu te-am uitat. Refren(x2): Si focul care ne-a unit (ne-a unit) Va arde ca la inceput (ca la inceput) Stiu ca asta inseamna viata (asa e viata) O lacrima si un sarut. II: Pe drumuri care sunt de fier Pe intinse mari sau pe asfalt Pe cele care iti arata Cat este cerul de inalt Ma-ntreb daca-ti vei aminti Un adevar ce ti l-am spus Dac-ai plecat in zori de zi Te poti intoarce la apus

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am gasit doar versule acestea melodia n-am gasit-o sper sa fie astea, eu nu urmaresc telenovela.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scrii generic focul iubirii sau dai la videclipuri fuego en la sangre sau scrii vicente fernandez para siempre

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vicente fernandez para siempre acum da-mi 1-2 puncte

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Melodia o canta laura pausini-en cambio no