anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine poate sa -mi dea versurile de la Disturbed - The Game in romana?

1 răspuns:
| ValyAndreica a răspuns:

Spune-mi exact ce am eu ar trebui să facă acum, că am permis să-mi bată Crezi că am putea juca un alt joc Poate că am putea câştiga acest timp am un fel de mizerie mi-ai pus, prin "dragă poţi avea încredere în mine complet Dacă încercaţi chiar să privească în altă parte cred că aş putea ucide de data aceasta nu pare a fi într-adevăr Primesc prin Deşi sa te vad plângi aşa dulce cred că aţi putea să luaţi un alt gust un pic a dracu 'de data aceasta Minciuna este pentru mine ea nu este drept? Este ea a înnebunit? Va ea Rulaţi acum pentru viaţa ei, în lupta care se termină cu această zi este că nu este drept? Este ea a înnebunit? Va ea Rulaţi acum pentru viata ei acum, că ea mi-a minţit aţi dorit mereu ca oamenii să vă amintiţi-vă să vă lase amprenta mica asupra societăţii Nu ştiţi dorinţa dumneavoastră este adevărat vine astăzi un alt victima moare in seara asta sa ma minti, ea nu este dreapta? Este ea a înnebunit? Va ea Rulaţi acum pentru viaţa ei, în lupta care se termină cu această zi este că nu este drept? Este ea a înnebunit? Va ea Rulaţi acum pentru viata ei acum, că ea a minţit pentru mine este ea într-adevăr se află din nou, spunandu-Oare nu ea seama că e în pericol să mă Lie, ea nu este drept? Este ea a înnebunit? Va ea Rulaţi acum pentru viaţa ei, în lupta care se termină cu această zi este că nu este drept? Este ea a înnebunit? Va ea Rulaţi acum pentru viata ei acum, că ea mi-a minţit curva mic s-a dus şi a spus ea, o minciună, şi acum ea nu va spune o alta, o minciună curva mica ea s-a dus şi a spus, o minciună NU dracului ma minti!