Am citit ceva despre Inna dar nu e sigur. O sa se afle mai incolo, ca oricum mai e pana la Eurovision.
Deja au inceput cativa artisti sa isi exprime dorinta de a participa la Eurovision din partea Romaniei. Este vorba despre Valentin Dinu, dar si despre frumoasa Natalia Barbu, care va trimite la concursul Selectiei Nationale melodia "Confession", pe care abia a lansat-o. Totusi, inca dinaintea Eurovisionului trecut, Inna ar fi o potentiala concurenta anul acesta, alaturi de Ellie White.
A citit cineva Regulamentul de participare si acele anexe cu clauze penale de 100 000 de euro despagubiri? este un regulament abuziv care lasa autorii fara drepturi asupra piesei fara nici un castig (
Degeaba o sa participe inna sau nu mai stiu cine deoerece fara un compozitot bun care sa le faca o pisa foarte buna... degeaba.Conteaza si piesa nu numai artistul.
Eu am vazut ceva pe youtube cu Andra, Alessia, Inna, Alexandra Stan, Antonia, Ackcent unu Catalin .....cica unul din ei o sa ne reprezinte.
Http://www.youtube.com/watch?v=9dT-mzq156I
E foarte frumoasa piesa, si chiar daca e manelist are o voce minunata si piesa nu e manea.
Narcis iustin inau cu ''seven'' si din lickul de pe youtube pe care ti l-am trimis o savezi mai multi.