Ne-a reprezentat Wrs cu piesa Llamame! dar din pacate a terminat doar pe locul 18! cu un loc mai sus decat Elena Gheorghe cu Balkan Girls! ea terminase pe locul 19 atunci! mare diferenta! un loc mai sus in clasament! ce sa iti zic spun acum!
Da, știu
Si cum este! ti-a placut! daca nu ti-a placut e ok! mie doar dansatoarele mi-au placut! chiar au fost sexy! au experienta! ca pana la eurovision! au fost pe la oradea! s-au plimbat fetele! nu ai treaba cu ele! pe unde au fost au capatat experienta! de ce nu am reusit anul asta! fiindca nici piesa melodia nu a fost promovata foarte intens! desi wrs a fost in Spania! si in multe alte tari! spaniolii au promis ca il voteaza! dar s-au razgandit! oricum a fost tradat! l-a tradat cineva! in fine! bine acum poate nici piesa melodia nu era de eurovision! vii cu vocea aia din masina! cum naiba sa te voteze cineva! poti sa canti tu llamame llamame cat te tin rarunchii! daca nu te voteaza nimeni esti un rahat pisat sau **** in fata lor! nu reprezinti interes! si apoi nu am mai avut o piesa melodie promovata cum trebuie la eurovision cred ca din 2017! cand cantau aia yodel it! ilinca bacila si alex florea! aia au luat locul 7! au fost mai norocosi! cei care au urmat dupa! au tras tara asta in jos! the humans! ester peony! roxen! ultima de la care ne asteptam mult mai mult! asta este! o sa intru in pamant! si numai vad Romania castigatoare la eurovision! poate in 2030 incolo!