anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine s-a saturat de Justin Bieber? Eu personal m-am saturat si sunt fata.Il urasc asa de tare, e mai feminin si decat varamia care are 23 de ani si se imbraca Super! Parerile voastre, nu vreau fanii JB vreau contra JB.

12 răspunsuri:
| Derye a răspuns:

Uitati'va la videoul pe youtube, si vedeti cate dislike-uri are :->

= ))

Serios, acum, pustiul e patetic, pentru cei care ii cunosc faptele.

| Ady00pk a răspuns:

Oricum ar fi pustiul a depasit multe topuri si s-a lansat uimitor de rapid.Pe youtube videou-ul lui cu baby are 320, 393, 207 vizualizarihappy niciun video nu a mai avut atat pana acum.
Nici mie nu imi place... pot spune ca si-a meritat sticla aia care a primit-o in cap la concert big grin

| Abcfunny a răspuns:

Il urasc, eu de obicei nu port ura dar ma scoate din sarite copilasu astastraight face
A iesit asa dintr-o data in fata camerelor si crede ca e buricu pamantului!

Bieber SUX!

| xtina a răspuns:

Ahh, doamne si eu il urasc.
Copilul ala e plin de fite, si toate fetele sunt innebunite dupa el ca... are freza cool, cica rolling on the floor. Eu ii zic cap de mop laughing

| Alexandra_3484 a răspuns:

Fta draga, daca vrei sa faci petitii foloseste site'uri destinate petitiilor...Vai de noi! Uitati ce a ajuns tpu.ro...E trist sad

| AnnaMariaaa a răspuns:

Nici mie nu-mi place de el, imi este antipatic.

| TicTacUser a răspuns:

Soro draga...eu pot sa zic ca il urasc.deci nu stiu ce dracul are baietasul astsa.scz de exprimare... dar este prea femeie.si la comportament si la voce si la tot.si in + se imbraca si nashpa.deci.suntem surori.bv draga mea.>big grin

| andreeada a răspuns:

Oribil ala sa -si traga un glont in cap ar fi cel mai bun lucru!laughing

| matrixismyname a răspuns:

Faza e, cei invidiosi ii urasc. Nu pot sa zic ca sunt fan JB, insa pustiul chiar e super. O avea gusturi proaste la haine si altele. Dar canta si se poarta super. Cel putin din ce-am vazut eu pe youtube si twitter.

| vladd94 a răspuns:

Nu. cel mai simplu si relevant raspunshappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O, da te inteleg, mai ales ca site-ul e asaltat de fane. Wtf? Toti au nickname-ul "JustinBieber", toti "cine-l place pe JBlove struck, sa devina prietena mealove struck". Desigur totul e puerila sa nu mai spuns de Hannah Bannana, sau ma rogchatterbox.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Are o voce cam nepotrivita si mi se pare ca are ceva fite, dar n-am nimic cu el... atata ca mi se pare cam supraapreciat