| ♥ JB ♥ a întrebat:

Cine stie cand vine Justin Bieber in Romania?big grin

702 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sper si eu sa vina, ca sa fiu al doilea care da cu sticla in el!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici odata cred are dreptate ana-maria94 cred ca nici nu a auzid de Romania. dar sa speram ca vine si pe aici cand aude si de tara asta a noastra

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin biber va veni in Romania anul viitor

| NicoleNicole a răspuns:

laughing) ce spuneti toti ca nu vine rolling on the floor)) isi incepe turneul in europa pe 1 martie anul viitor in 2011 si probabil in Romania vine prin mai sau iunie pup laughing:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te iubesc Justin Andreea kiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Va veni dar trebuie sa ne votam taralaughing
in 2011 s'ar putea sa vinatongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Va veni dar trebuie sa ne votam taralaughing
in 2011 s'ar putea sa vinatongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da eu stiu ma cheama malina si imi place foarte mult justin bieber si el vine in rominia anul viitor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe 16 august

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ieu cu o prietena foarte buna ne place foarte mult de tine esti foarte dragut sper sa vii in Romania numele meu ieste roxana. ca te pup foarte mult
kiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vine la anul in 2011... iunie sau iulie cred... s-ar putea sa cante in bucuresti prin centru

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vine anul viitor dupa ce lanseaza un nou album

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin Bieber vine la Sarbatoarea Castanelor din Baia Mare ...Si de abia astepttongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimeni nu stie cad va veni eu il iubesc pe justin si imi doresc sa vina dar el nu a ajuns in alte locuri mai importante si vine in Romania sa fim seriosi eu imi iau toate albumele lui dupa net

| DyaNNa01 a răspuns:

Nujtiu daca stiti dar J. B trebuie platit. si nu cred ca accepta maruntisuri de la basescu. Deci putem astepta mult si bine. poate peste vreo 20 de ani vine... dar atunci poate nu va mnai fi asa cum este acum deci. Eliminati-va sperantele. Cu basescu presedinte J. B no sa pupe nici macar granita dintre ungaria si Romania. laughing. DEci. Baftawinking

| DyaNNa01 a răspuns:

Nustiu daca stiti dar J. B trebuie platit. si nu cred ca accepta maruntisuri de la basescu. Deci putem astepta mult si bine. poate peste vreo 20 de ani vine... dar atunci poate nu va mnai fi asa cum este acum deci. Eliminati-va sperantele. Cu basescu presedinte J. B no sa pupe nici macar granita dintre ungaria si Romania. laughing. DEci. Baftawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi. a zis o prietena ca pe 1 ianuarie 2011 dar trebuie sa votam toti fanii romani pe http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieber_My_World_Tour Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe JustinBiebermusic si sa votati Romania din lista statelor participante.

Concursul se incheie pe data de 7 iulie, la ora 7 dimineata. Pana acum, tara noastra se afla pe locul 55, cu un numar de aproximativ 4000 de voturi.

Fiecare vizitator poate vota de mai multe ori, insa trebuie sa astepte cel putin 20 de minute de la efectuarea ultimei selectii.

Tara cu cel mai bun punctaj este Coreea de Nord, insa exista suspiciuni privind corectitudinea rezultatului.

Potrivit BBC News, media este restrictionata in acest stat, iar internetul nu este disponibil pentru majoritatea cetatenilor, motiv pentru care este posibil sa fie vorba de `mana` unor hackeri pusi pe glume.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sper sa vina in Romania pentru ca cine nu ar fi fanul lui Justin.
Eu il astept cu mult drag.

| DyaNNa01 a răspuns:

laughing Joi la vara. doamne ce copii tampiti eventual prin 2012 vine in Romania cand si noi o sa pastem laughing

| DyaNNa01 a răspuns:

Joi la vara. J. B nu va venit in Romania. sau poate peste 20 de ani cand o sa pastem :X. Doamne. pan` la urma asta este

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Kik ar veni prin iulie-august 2011 da nu se stielaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieber_My_World_Tour_2010 votati aici si cred ca o sa vina daca o sa fim pe locul 1 :X:X:X:X si eu il ador pe Justin!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda "cioc cioc..."capu tau e plin de vise si te rog macar viseaza cu ochi inchisilaughing)))))))))))))))))))))))))))))))))))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sper sa vina in Romania il love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Va veni in 2011 deoare are turneuhappy

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu stiu ca mie prieten foarte bun mie ca si un frate e foarte de treaba si o sa vina pentru ca eu vin cu el din america dar nu anul asta vine.winking

| cartman a răspuns:

Bat la pariu ca daca vine vor fi numai niste pisate de copile in public si restul care stiu ce-i muzica buna o sa-l astepte cu rangi si topoare.

Întrebări similare