Mi. a zis o prietena ca pe 1 ianuarie 2011 dar trebuie sa votam toti fanii romani pe http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieber_My_World_Tour Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe JustinBiebermusic si sa votati Romania din lista statelor participante.
Concursul se incheie pe data de 7 iulie, la ora 7 dimineata. Pana acum, tara noastra se afla pe locul 55, cu un numar de aproximativ 4000 de voturi.
Fiecare vizitator poate vota de mai multe ori, insa trebuie sa astepte cel putin 20 de minute de la efectuarea ultimei selectii.
Tara cu cel mai bun punctaj este Coreea de Nord, insa exista suspiciuni privind corectitudinea rezultatului.
Potrivit BBC News, media este restrictionata in acest stat, iar internetul nu este disponibil pentru majoritatea cetatenilor, motiv pentru care este posibil sa fie vorba de `mana` unor hackeri pusi pe glume.
Http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieber_My_World_Tour_2010 votati aici si cred ca o sa vina daca o sa fim pe locul 1 :X:X:X:X si eu il ador pe Justin!
Hey alexa_love17 mai masoarati cuvintele dragovai ai citit si tu un zvon si gata tu esti cea mai mare fana a lui Justin Bieber vezi esti tare credula sti eu am citit pe internet ca Justin este mort si ghici ce SURPRIZA nu-i mort))am citi ca Selena este prietena lui si astea sunt doar zvonuri asa ca nu ne mai jigni tu atata ce sa iti povestesc tu aia marea fana JB deci asa ca las-o mai incet:X:Xsi desigur de cand se scrie cautati "catati"Poftim?:X:X:X:X
Http://www.sapteseri.ro/......u-romania/ CUMPARATI CD :X si am auzit ca va veni daca o sa cumpere mai multi cd`urile lui :x plsss cumparati
62mariaelena întreabă:
dennylovesjustinbieber întreabă: