Vine sigur a spus intr-un interviu ca in 2011 va veni sa ajute copiii orfani de la noi din tara.Mor de nerabdare! a spus: vreau sa merg in Romania pentru ca sunt socat de toate imaginile cu copiii orfani sunt siguur ca sunt lipsiti de dragoste si cand o sa-i vad am sa-i imbratisez
Alexa_love17 Copil prost ce esti, cred ca esti o fata batuta de soarta care nu a auzit de altcineva decat de Justin Bieber si nici nu cred ca stii ce gen de muzica canta. Te dai tu mare si tare aici ca ai Msn-ul sau. Daca-l ai impusca-te si ai rezolvat totul. Creca tu erai Vaca-Grasa Verginica aia
Pai am auzit ca vine...
Adica asa a zis la radio ca suntem in planu lui de viitor...
http://twitpic.com/1ckgab/full
Sincer chiar as vrea sa vina...:D
Suntetzi toate fraiere
mai uitatzva si voi p nnet sa vedeti ca incepand dn 2010 justin a inceput sa se implice in apararea drepturilor copiilor si din 2011 incepe chiar din Romania.
va veni in bucuresti, in timisoara, in constanta, in iasi si in CLUJ!
va consderati fani nraiti ai lui Justin dar de fapt nu stiti nimic despre el
O sa vina in Romania! Im marti de ziua lui.Sunt un mare fana pentru ca si eu sunt nascuta tot in martie suntem aceeasi zodie.Ma rog eu am fost la 9 concerte si stiu cand, unde si cat costa biletul la urmatorul concert din 4/01/2011. A anuntat si la stiri ca vine in Romania ca sa dea un autograf si bani copiilor orfani.
62mariaelena întreabă:
dennylovesjustinbieber întreabă: