Nu cand..."cand sa-r putea"...eu il ador pe JUSTIN BIEBER si sper si eu din tot sufletu sa vina dar in lista cu numele tarilor in care merge in turneu nu apare nici o ROMANIA si daca o zis in interviuri ca "se gandeste" asta nu inseamna ca o sa vina in ROMANIA ii o tara de *** (sczatimi vocabularul) dar cam asa este. Ii dau dreptate lu:alexa_love17
ce credeti ca o sa mearga in orase numai daca se duce sa viziteze un muzeu care vrea neaparat sal vada da o sa vina in bucuresti nu saracu se duce de ex: la constanta si cred ca ar veni in Romania da cred ca se gandeste "daca pun picioru pe strada si raman gol " si nu din cauza fanelor ci din cauza HOTILOR ca multi oamenii din Romania serviciul asta il au .
-----------------Si alea care spun "VAI ca am vb cu justin pe mess "cica" sunteti duse nu mai spuneti minciuni si absurditati! ca matzi spart de ras el foloseste MSN DĂĂĂĂĂĂĂ daca ati fi auzit saracele de voi ce ii ala poate poate nu mai spuneati asa niste tampenii da cum lumea ii cam... sa nu vb urat nah ce sa le ceri atata stiu ...DEci in final vreau sa spun "(asa sa am si eu o incheiere la referatu asta)" va spun ca Justin Bieber daca vine, vine cred ca peste vreo catziva (sopeeer macar atunci :X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X) ani cand nu mai are pe unde merge si spune "hai sa trec si prin Romania aici ca sa zic ca am fost " ----------THE END am cam terminat de spus
Http://www.agentia.org/......-7662.html uite aici link-ul va veni in aprilie nu sunt fana dar ma interesez pentru ca sora mea e o mare fana si e plecata in LA(Los Angeles) la facultate si e prea obosita sa stea sa caute pe net asa ca sper sa fie de folos pentru fanii lui sincer fara suparare nu vad de ce va tot plac dar ma rog...asta e doar parerea me
62mariaelena întreabă:
dennylovesjustinbieber întreabă:
Liviu6763 întreabă: