| ♥ JB ♥ a întrebat:

Cine stie cand vine Justin Bieber in Romania?big grin

702 răspunsuri:
| deyutssa a răspuns:

Eu am id lui mi-a dat web si l-am intrebat daca va vace un concert in romania si a spus ca s mai gandeste

| deyutssa a răspuns:

Eu am id lui la inceput nu l-am crezut pana mi-a dat web apoi l-am intrebat daca va face un concert in romania si a spus ca s emai gandeste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne ...cum sa vorbiti mai cu el?laughing il credeti prost sa puna msnu pe net pentru voilaughing laughing laughing doamnestraight facesi in romania va veni...hahau la pastele cailor Dar sper sa fie cat mai repedelove strucklove struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici-o sansa sa vina.
Abia a venit in Anglia, Franta, Germania, Japonia si Australia.
Deciii...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu o sa vina nici o data in romania ca nu i place a spus asta intr-un interviucryingcrying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da stiu in 2010 si vreau sa stii ca te ador

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se zice ca in mai sau la sf anului. eu sper cat mai repede. dar sunt realista deci nu cred ca va vn niciodata laughing))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt un mare fan a lui Justin Bieberlove struckda nu cred ca va veni in Romaniasadcrying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca stie cineva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Va asigur eu ca vine SIGUR pe 30 iulie in romania doar ca prima data se va duce in tg-jiusad sa vada operele lu' brancusi
in fine asta va pot asigura ca e 100% adevarat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite care-i faza acum Justin ii in Australia si vine in Franta dar nu se stie daca mai vine pe aici ---- informati obtinute de pe twitterul lui Justin asa ca nu spuneti ca nu ii asa :]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sper sa vina cat mai repede.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu vine o zis el ca l-am intrebatcrying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe 20 mai

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E...nu se stiu niciodata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, da se vede pe voi ca mintiti, daca se va intampla asta nu va veni numai pentru un simplu spectacol si pentru un turneu sau un concurs.desi se spune ca va veni peste 1 sau 2 ani la cerbul de aur din brasov! big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

El mi-a spus pe mes ca incearca sa ajunga anul asta, dar daca va ajunce nu va sta pentru un mic spectacol si pentru un concurs sau un turneu important de exemplu mi-a spus ca daca ajunge in toamna v-a participa la Cerbul de Aur!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca va veni in romania deoarece nu e o tara importanta cum e U. S. A/Australia Londra etc... poate mai incolo ...NASOL e super!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca va veni in romania deoarece nu e o tara importanta cum e U.S.A/Australia Londra etc...poate mai incolo ...NASOL e super!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Il iubesc pe Justin... dar anul asta Romania nu este pe lista lui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Speram sa vina in vitor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am auzit ca pe 8 iulie 2010 la timisoara va merge la sala palatului da nu stiu ora si nici biletul cat costa!crying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin Bieber e foarte cool dar sunt de acord cu Ana-Maria adica uitati-va unpic la tara asta straight face e de tot rahatul, sa vina sa cante aici? slabe sanse

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai a cam trecut si 5 mai si 5 si tot nu a venit
si eu sper sa vina e cel mai tare
are cineva id lui?
chiar asa nu cred ca a auzit de romania...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O intrebare foarte buna la care nu poate raspunde nimeni din pacatebroken heart

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite ca a trecut 15 mai si nu vad niciun justin. TREZIREA
nu o sa vina in viitorul apropiat
si doamne nu va mai dati asa tari ca aveti "id lui" care nici nu exista, viata mea JUSTIN FOLOSESTE MSN (daca stiti ce e aia)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este incredibil.Va asigur eu ca a auzit de romania.Pe un sait a scris ca o sa vina in romania si a zis sa veniti sa ma vedeti.Eu il iubesc. I LOVE JUSTIN BIEBER.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu se stie sigur oricumm in 2010 nu cred ca o sa vina pentru ca scrie pe un site turneul lui si nu e nici o Romania pe lista laughing. Din pacate. Speram ca in viitor. Si apropo astea care zic ca aveti id lui. Sunt o groaza de id cu numele de justin bieber si toti spun ca sunt el decii.

| andreeeaaa a răspuns:

Daca tot aveti id lui si va da si web spune`ti frate id`u atata "eu am id luii mi-a dat web. mi-a zis ca ma iubesteee" rolling eyes ce fete credule.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe 15 mai

Întrebări similare