| ♥ JB ♥ a întrebat:

Cine stie cand vine Justin Bieber in Romania?big grin

702 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa vina in 2011 in Bucuresti! Si o sa doneze si bani copiilor saraci! big grinhappy:X

| AndreealoveJustin a răspuns:

In martie. a aratat la televizor

| AndreealoveJustin a răspuns:

In martie.a aratat la televizor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca o sa vina sigur

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin bieber i-a dat un mesaj lui usher ca vrea sa vina in Romania pentru. ca de acolo i-a dat un emai-l o fata din bucuresti.asa ca pregatitiva la vara '' anul 2011'' va veni justin bieber si daca nu ma credeti nu aveti de cat ca voi veti pierde.va sta timp de 10-11 zile X poate se razgandeste si poate mai mult X mai putin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vine ca au anuntat la stiri da nu stiu cand

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin Bieber va veni pe 23 aprilie in Romania si va sustine un concert big grin. El a zis ca vrea neaparat sa le cunoasca pe fetele din Romania, deoarece desi a auzit ca e una dintre cele mai sarace tari din lume, Romania are fete super frumoase!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am vrea noi sa vina in Romania dar daca o sa vina il astemtam cu drag

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai am auzit ca in ianuarie dar nu stiu cand? primesc funda, plz?

| Andruza a răspuns:

Buna pai o sa vine in Romania ca sa ajute copii de la orfelinat
Citește aici :)
http://www.bestmusic.ro/......93149.html
Sper că ți-am fost de folos :)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei sa stii ana maria proasto el vine si tu baiete nu mia vorbi ca l-ai cunoscut ca nu cred nu zici asa numa ca sa te iubeasca fetele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin bieber va veni in Romania daca ne votam tara pe http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieber_My_World_Tour_2011 si inainte de a vota da-i pe I AM HUMAN momentan suntem pe al 18 - lea loc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vine in primavara lui 2011

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca se va intempla asta candva sau poate in viito

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin bieber va veni in Romania pentru a ajuta copii orfani dar nu stiu pe ce data vine ...si eu sunt un mare mare fan la fel ca voi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa vina in Romania in primavara anului 2011

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

EU am auzit la stiri in 2010 ca in 2011 va veni in Romania si va tine 2-2 concerte si dupa pleaca! eu nu vreau idul lui JB fiindca am multi prieteni si fiecare cu un idd diferit deci cine sti cu cine vb?
eu vam dat parerea cum vreti voi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vine... dar nu stiu sigur cand, cred ca la primavarahappy si are un scop clar :sa ajute orfanii din Romania pentru ca stie ca suntem o tara care nu este in stare nici sa aiba grija de copii orfani...in fine abia astept:X:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aha tu si daca sti cand vine de ce nu spui esti atata de fraiera incat nu sti cand vine numai vrei sa te afli si tu pe aici, si nu suntem asa de disperate incat sa il omoram desteaptoo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu?! Sunt un mare fan a lui JUSTIN BIEBER!
Dar cred ca EL o sa vina(daca o sa vina)in aprile sai mai tarziu, poate vara su primavara sau... poate nu vine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

El a zis ca vine pe 24 mai 2011 pentru ca este uimit de copii orfani din tara noastra .si.va concerta aici un bilet la v. i. p esti 15 milioane iar fara vip este 10 milioane.(va zic pe bune nu e minciuna)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vine maine, la zalau a venit si mi-a dat id lui si am vb cu el si ii iubitu meu ca ne-am sarutat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se aude ca jb va ajunge in Romania in cursul anului asta dar nu pentru un concert ci pentru orfanii din Romania imi doresc sa de`a si un concert dar nu crd!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Anul asta fvine abialaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau si eu idu lui va rog mi-l dati

| ChrissLoveBG a răspuns:

Pey...se vorbeste ca o sa vina anul acesta, adica in 2011, dar nu sa cante, o sa vina sa ajute orfanii...eu cel putin atat stiu de pe la televizorbig grin

| Sas a răspuns:

Justin Bieber ar putea concerta la noi in tara, daca va fi chemat de un numar suficient de fani. Cantaretul a lansat un concurs prin care admiratorii sai din fiecare tara isi pot vota patria, in numar cat mai mare, astfel incat sa acumuleze cele mai multe puncte si sa devina destinatia de concert a artistului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E posibil sa vina undeva in luna, martie cam asa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stati linistiti cu toti...si eu sunt fana si.b...am auzit ca va dona bani pentru saracii din Romania. dar intr-o zi va veni si aici, va asigur eu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin bieber vine in Romania in primavara

Întrebări similare