| ♥ JB ♥ a întrebat:

Cine stie cand vine Justin Bieber in Romania?big grin

702 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea cred ca va veni in Romania decat ca va avea vreaun cincert la Romania

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tineti-ma la curent!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

El vine in Romania pentru ca eu am idiul lui si a spus ca vine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu stiu sigur.se intra pe un site si se voteaza.lupta se da intre noi si inca o tara.care are mai multe votuturi castiga.se spune ca Romania se poate sa fi castigat. 4000 de fani au votat sa vina in Romania! Deci ne putem astepta sa vina si in Romania vara aceasta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca va veni sper sa treaca prin toata Romania (judete, capitala, si orase):d, dar cu siguranta nu a auzit de Romania. Si fetele care zic ca au id-ul lui sa nil dea si noua daca se da asa de mari ca au id-ul. FETELOR TREZIREA!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In 2011 sigurwinking am gasit o harta cu turneul din 2011 :X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

JB sunt cea mai mare fana a ta si imi place cum canti si sper sa vi cat l-ai curand in Romania

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca va veni vara viitoare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bbbn

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa traim cu speranta ca va veni o data laughing
Chiar daca asta e o sansa de 1 la 1000, dar noi speramlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa traim cu speranta ca va veni o data laughing
Chiar daca asta e o sansa de 1 la 1000, dar noi speramlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe net s-a scris ca va veni in Romania, in turneul sau din toata Europa. Dar eu nu prea cred ca se va intamplaasta curand.Deci sansele sunt 0. Dar as vrea sa-l cunosc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unele site-uri spuneau ca depinde de noi... daca ii vom acorda multe voturi s-ar putea sa vina si pe la noi big grin...bye:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hello justin bieber my name elisa, 14 year. ilove you justin comon in roumainian buy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici sa nu vina gay`u ala mic in Romaniastraight face mi se pare un libidinoslaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu va veni niciodata. cel putin asa cred eu.probabil nici nu a auzit de Romania.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu stiam ca vine pe 20 august 2011 :-x

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu vine femeie!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu eu la Pastele Cailor va veni ratatul ala in Romania la ce fata are nu cred ca a auzit nici macar de Europa, saracul... da tu asteapta-l ca vine...big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

WTF! ce vedeti ma toti la pustiul asta, de va botezati si cainele ca el? mie mi se pare un profitor copiator care habar n-are ce e muzica adevarata, pe bune! daca a durut... e placerea mea!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vine sigur in 2011 happy100%

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate la sfrasitul verii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am auzit ca vine anul acesta si eu sunt fan deci ori anul asta ori anul care vine dar sigur cred ca anul asta din cate am auzit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S`ar putea sa vina in septembrie... dar nu se stie sigur. am auzit ca ii trebuie un anumit numar de fani si deocamdata numarul e pe jumatate asa ca nu se stie daca va mai veni in septembrie sau nuwinking si astea care spun ca cica nu a auzit Justin de Romania e imposibil asa cevalaughing la ei este ca la noi. lor li se ppare o tara straina si cum invatati voi la scoala de alte tari asa se invata si in strainatate de Romania asa ca nu mai fiti voi asa de "inteligente" v-am pwpatlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca Justin sa vina in Romania are nevoie de un numar mare de voturi din partea acestei tari! Il puteti vota la adresa : http://www.acasatv.ro/......l/pagina-4 asa ca nu mai pierdeti timpul! votati`l pe Justin. Tara noastra se afla pe locul 55 din toate tarile la care participa pentru acest concert. Romania are nevoie de Justin in concert asa ca fetelor, votati`l! http://www.acasatv.ro/......l/pagina-4

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

ba justin bieber vn maine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin Bieber's 2011 World Tour will include the countries :
Greece, Spain, Ireland, Finland, Romania, United Kingdom, United States, Canada, Germany, Poland, Ecuador, Brazil, Chile, South Africa, Australia, Philippines, Indonesia, France and Iceland.
Also there will me more countries added so dont worry if your not there.

Also Justin is rumoured to be visiting Ireland in December but that not official just yet.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin Bieber's 2011 World Tour will include the countries :
Greece, Spain, Ireland, Finland, Romania, United Kingdom, United States, Canada, Germany, Poland, Ecuador, Brazil, Chile, South Africa, Australia, Philippines, Indonesia, France and Iceland.
Also there will me more countries added so dont worry if your not there.

Also Justin is rumoured to be visiting Ireland in December but that not official just yet.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pun pariu ca nu o sa vina niciodata si daca vine imi dati biletele voastre nu? asa e corect

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca nu o sa vina sau daca e sa vina sa dea un concert la Bucuresti cu siguranta o sa ma duc pentru ca sunt ce mai mare fana a lui

Întrebări similare