Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 11 Martie 2025 sunt:
Voi producerilor si beatmakeri, cu surse absurde de samples, ati folosit vreodata un soundtrack dintr- un hentai? daca da, din ce hentai? nu e de parca vreau sa gasesc o varietate de hentaiuri, ci ...? (mai mult)
Colecționari albume nane pe aici? Vreau să mi completez colecția și mai am nevoie de câteva. Aștept oferte:)
Cui îi este dor de artiști precum Dj Bobo, Ace of Base, East 17, The Corrs, Spice Girls etc.
Caut o melodie mai veche in spaniola sau franceza care începea cu o fata cântând la pian, era de prin 90-2000! Știți cumva despre ce este vorba? Era un videoclip simplu.
Bună seara, am ascultat prestația lui Sergiu Bunescu de la X factor din 2018 și pe la minutul 1 și 15 a intrat și Carla's Dreams, are cineva idee ce am cântat amândoi în același moment? Artistul...? (mai mult)
Vă place melodia asta? https://youtu.be/qdDVtFvJwUc?si=ojz1ApYy91IZv15W
De ce Justin Bieber era urât de oameni când era adolescent?
Ce melodii va plac de la: Lady Gaga Miley Cyrus si Dua Lipa?
Dirty nano ce fel de trupa este?
Salut TPU! Caut un video emotionant care l- am vazut cu citiva ani in urma. Din ce imi aduc aminte: Era o Iarna friguroasa, noapte afara ningea foarte tare, de supt zapada a scos capul o floricica...? (mai mult)
Care este melodia voastră preferata de la: Lady Gaga Katy Perry Miley Cyrus si Dua Lipa?
Salut. Am un Soundbar JBL Bar 500 si as vrea sa aflu niste setari perfecte pentru muzica. Ma poate ajuta cineva?
Salut, sunt la facultatea de Electronica si Telecomunicatii anul 1 la Poli din Timișoara și pe lângă cant la saxofon de 6 ani, ce părere aveți de oportunitățile pe care le oferă aceasta facultate...? (mai mult)
Părere piesa? https://youtu.be/RE-Oofxg0GM?si=kODvgWh251zrz9w3
Salut. Am o întrebare... Am o boxă partybox 710 dacă o pun afara de exemplu pe masa și nu pe beton care ar fi diferența de bass?
Ce melodii va plac de la: Enrique iglesias Bruno Mars și Jason Derulo?
Au voie sa folosească artiștii versuri atât de vulgare in melodii fără sa li se întâmple nimic? Gen Abi Talent, , Când te vad îmi vine sa îți dau un leu, ești sclavul meu ", Gheboasa cu ...? (mai mult)
Exista vreun site in care pun mp3-ul unei melodii si sa-mi separe instrumentele muzicale din acea piesa? Spre exemplu sa aud doar chitara, tobele, vocea etc?
Ce melodii va plac de la: Christina Aguilera Jennifer Lopez si Beyonce?
Ce părere aveți despre vocea cântăreței Andreea Bostanica, dar despre vocea surorilor Iuliana și Ana Beregoi? Recent am auzit ca exista niște scandaluri in mediul online unde Andreea Bostanica ...? (mai mult)
Https://youtu.be/MyyGfM5vjVI?si=OeedW4TMk9Yb7YBi minutul 0:37 muzica de pe fundal va rog????
Salut, Are careva un link sau detalii despre numele artistilor din trupa muzicala Blind Date? Acestia : ( https://youtu.be/JYUJi8VAhBk?list=RDJYUJi8VAhBk )
Salut, cant la pian virtual de ceva timp si as vrea si niste sheets din Romania, daca aveti niste linkuri m-ar ajuta
Ce melodii va plac de la: Lady Gaga Katy Perry Britney Spears si Ariana Grande?
Salut.Incerc de câteva zile să caut o melodie ce am auzit- o la un post de radio manele. Am incercat in primă fază cu Shazam și nu a descoperit- o. Am incercat după niște versuri ce le- am reținut...? (mai mult)
Ce melodii va plac de la: Dua Lipa Katy Perry și Shakira?
Cautam Toboșar din Constanța Salut! Suntem o trupă din Constanța, "Necroblästom". Eu sunt Daemon, cânt la bas, și am un amic pe nume Dreadbøne, care se ocupă de chitară electrică, iar...? (mai mult)
Ce melodii preferate aveti? Cât mai multe?
Vouă nu vi se pare că muzica pop este sexistă și fake?
Care este cantaretul/ cantareata vostru/ voastră preferata?
Bună ziua. Ascultam când eram prin liceu o melodie de la MarkOne melodia se chema Vaya con Dios E cineva pe unde aș putea să o găsesc nu mai apare pe YouTube și mi am adus aminte de ea?
Ce melodii va plac de la: Lady Gaga Dua Lipa si Selena Gomez?
Știe cineva unde pot găsi linia melodică a cântecelului Sunt atâtea meserii îndrăgite de copii? Am nevoie pentru o inspecție la gradinita
Salut, ce mai faceți? Am o intrebare pentru voi, cum s- ar traduce aceasta piesa? Am gasit- o pe YouTube, sună foarte bine, dar nu înțeleg limba rusa/bielorusă mă poate ajuta cineva cu traducerea?...? (mai mult)
Încerc sa nu critic pe nimeni care asculta manele dar după părerea mea toate au aceleași versuri vorbesc strict despre aceleași lucruri, in plus versurile mai ales ale unor maneliști precum Dani...? (mai mult)
Ce melodii va plac de la: Selena Gomez Miley Cyrus si Lady Gaga?
Care sunt melodiile voastre preferate de la: The Weeknd Enrique Iglesias Bruno Mars și Jason Derulo?
Salutare TPU! Stiti vreun clapar din zona judetului Mures care sa se poata deplasa pana la Reghin? As vrea sa fac o trupa in care sa cantam piese precum: Constantine, Constantine, S- a rupt lantul ...? (mai mult)
Buna TPU as dori care stiti sa imi spuneti cum se numeste aceasta persoana din fotografia ce eu va voi trimite din ccantecul CHER - BELIVE e o fata blonda ce o arata tot clipul video... https://www.youtube.com/watch?v=nZXRV4MezEw....? (mai mult)
Bună! Am dat o comandă de pe Kpop.ro acum 6 săptămâni. Știe cineva de ce nu îmi mai vine? Aștept de super mult ????
Bună! Cer și eu ajutorul vostru https://vm.tiktok.com/ZNd1Ak6MY/ știe cineva cum se numește melodia aceasta? De aproape 2 săptămâni o caut ????
Sunteti de acord ca Nimeni Altu e cel mai bun Rapper roman? Preferatul meu dupa NA e Rappa.
Cum pot afla notele muzicale la o melodie ?
Salut! Ma intereseaza sa cumpar un pian electronic pana in 500 de lei. Sa l cumpar nou sau la mana a doua? Niste sugestii? ( Sunt complet incepator)
Un program sau aplicatie prin care imi pot modifica vocea ragusita, de care nu sunt multumita, stie cineva? Ma intereseaza pentru cover-uri pe care obisnuiesc sa le inregistrez.
Ce melodii va plac de la: Shakira Katy Perry si Rihanna?
Salutare, imi puteti spune va rog frumos cine canta aceasta melodie, sau cum se cheama? Nu am reusit sa aflu nici cum. Am auzit- o astazi la radio. Nu stiu din ce an este. Canteretul pare sa aiba accent...? (mai mult)
Salutare tuturor! Stie cineva cum se preda muzica in liceele de arta, cum este programul, dacă ai foarte mult de invatat, stie cineva?
Ma pasioneaza karaoke, obisnuiesc sa fredonez zilnic melodii preferate pe care le inregistrez (atunci cand mi se par cover- uri reusite). Problema e ca acum am o raguseala care persista si care ma impiedica...? (mai mult)
Ce melodie este in reclama la Birra Moretti din 2025?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!