| kinga1000000000000000000000000000000000000000 a întrebat:

Cine stie ceva statusuri foarte super de iubire?tongue:X

9 răspunsuri:
| κίllą a răspuns:

Daca m-ai intreba vreodata ce as alege dintre viata mea sau pe tine, eu asi alege viata, iar tu ai pleca suparat/a, nestiind ca tu esti viata mea.

| Bianca_4346 a răspuns:

Uite ceva ce a postat nony acum ceva vreme:
Poate ca Soarele este unicul care straluceste mai puternic ca tine, dar surasul tau nu-l poate egala.Incerc sa-ti vad ochii, dar lumina lor patrunde pana in adancul sufletului meu, luminand si cele mai intunecate colturi ale inimi mele.Incerc sa-ti gasesc defecte, gasesc doar calitati. Mi-ai atins mana, mi-ai sarutat buzele, m-am simtit...viu.A fost momentul cand am realizat ca vreau sa fii a mea pentru totdeauna. Te iubesc!

Mi se pare genial. pur si simplu.genial...happy

| ♥кŧà ŧέ łüьέšŧέ♥ a răspuns:

# DND, decat daca vrei sa-mi spui ca ma iubesti...
# Distanta ne desparte si totusi ne apropie…. raman singura, aud doar bataile inimii care ma asurzesc; totul se topeste odata cu tristetea sufletului tau…Strig la cer si fug departe … strig continuu si ma pierd in noapte … acolo unde tu ma astepti sa ne iubim ca doi nebuni!
# Strig la cer si fug departe.strig continuu si ma pierd in noapte … acolo unde tu ma astepti sa ne iubim ca doi nebuni
# Priveste in jur.ESTI UNIkA, gaseste UNIkUL si nu mai privi in jur!
# Nu conteaza cat ma iubesti... atata timp cat te prefaci!
# Unii oameni cred gresit ca opusul dragostei este ura, eu cred ca este indiferenta
# Daca as spune ca te plac, te-as minti … TE IUBESk!
# O lacrima am varsat pentru tine, o lacrima ce pe obraz a curs usor. si s-a prefacut intr-un vis de amor...
# E o nebunie sa urasti toti trandafirii, doar pentru ca te’a intepat un spin!
# Dragostea se naste din priviri, creste pe buze si moare in lacrimi...
# Cand iubesti puternic, gasesti intotdeauna ceva nou in persoana iubita!(Pascal)
# Ce e dragostea? Nevoia de a iesi din tine insuti.[Ch. Baudelaire]
# Ce sublima copilarie este si amorul! (Al. Dumas - fiul)
# Picioarele tale sunt obosite? Pt ca ai alergat prin mintea mea toata ziua...
# Sarutul tau inca il mai simt pe buze. ma faci sa plutesc atunci
# Dragostea e o sageata ce iti face rani de foc… supara cel ce iubeste… cel iubit isi bate joc
# Cea mai stranie formã de a îndepãrta pe cineva este a sta lângã el si a sti cã nu-l vei putea avea niciodatã.
# Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata.(John Gay)
# Cine poate pune frau indragostitilor si sa dea legi?
# Cine umbla dupa iubire, n-o va gasi
# Adesea, oamenii uita ca una din componentele importante ale dragostei este vointa de a iubi.
# Alfabetul incepe cu ABC. Numerele incep cu 123. Muzica incepe cu do-re-mi. Si prietenia incepe cu tine si cu mine...
# Mi te-ai lipit de suflet ca timbrul de scrisoare si nu te pot desprinde caci inima ma doare...
# Prin umbra noptii eu incerc sa te privesc in luna, de dormi eu te-am trezit iubit-o sa iti zic noapte buna
# Am plans, am suferit, am pierdut atatea. totul pentru o cauza nobila: IUBIREA dintre noi doi
# Alfabetul incepe cu litera "a", numaratoarea cu "1″, tristetea incepe cu o lacrima, bucuria cu un zambet, iar fericirea mea incepe cu tine
# Ce sublima copilarie este si amorul...
# Cine poate pune frau indragostitilor si sa dea legi? (Petrarca)
# Afectiunea este germenele pasiunii. Pasiunea este germenele celei mai perfecte iubiri.
# Cand dragostea vorbeste, vocile tuturor zeilor para fi adormite in armonia raiului. - William Shakespeare
# Cine umbla dupa iubire, n-o va gasi; cine-o da, o primeste inapoi...
# Credinta castiga cel mai mult, umilinta primeste cel mai mult, dragostea insa lucreaza cel mai mult.
# Priveste-ma. tine-ma de mana. tine-ma in brate si apoi SARUTA-MA!
# Un zambet nu inseamna fericire asa cum o lacrima nu inseamna durere. Potzi plange cand esti fericita, poti sa razi cand inima iti plange!
# Cat de mult te iubesc nu vei stii niciodata! Iti pot spune doar ca 59 de secunde din fiecare minut de-al meu ma gandesc la tine. E mult sau e putin? Cand vei stii raspunsul se va risipi si misterul
# Sa iubesti inseamna sa doresti in fiecare clipa sa-i auzi glasul… rasul, sa iubesti inseamna sa tremuri de neliniste si sa tresari de bukurie, sa iubesti inseamna sa te oferi din toata fiinta ta celui care-ti tine loc de soare…
# Un trandafir as vrea sa fiu, sa te sarut printre petale, somnul sa ti-l veghez pana tarziu, ca sa te simti si tu o floare
# Iti multumesc pentru ca existi in viata mea si pentru ca ma ajuti sa inteleg ce inseamna sa iubesti si sa fii iubit
# IUBIREA e frumoasa, IUBIREA e trista… chiar daca e frumoasa sau trista… IUBIREA exista
# Te v-oi iubi si atunci cand marile vor seka… Am sa te iubesc si atunci cand stancile se v-or topi… Te v-oi iubi si atunci cand scurs nisipul vietii va fi
# Esti iubitul mintii, inimii si trupului meu, esti printul fermekat al viselor mele romantice, incantarea si minunea sufletului meu!
# IUBIREA e ca o clepsidra, umple INIMA si goleste creierul happy
# Dragostea nu are nevoie de cuvinte… Se poate spune Te Iubesk cu o singura privire!
# Te Iubesc si nu vreau sa te pierd… v-oi lupta sa recastig iubirea noastra pierduta candva…
# Nu pot sa dorm si ingerasul mi-a spus sa ma gandesc la ceea cei mai frumos in viata mea. M-am gandit la tine pentru ca viata mea esti TU…’MiSs-YoU’
# Ce sa scriu?… nu incap decat 160 de caractere… oare de cate ori pot scrie TE IUBESC
# Intr-o zi ma vei intreba ce e mai important pentru mine:tu sau viata? Eu voi spune ca viata iar tu te vei supara dar fara sa-ti dai seama ca pentru mine tu esti viata! "
# As vrea sa poti sa te vezi prin ochii mei. Numai asa ti-ai da seama ce mult insemni pentru mine!
# Intr-o noapte o stea m-a intrebat: De ce n-o lasi daca te face sa plangi? I-am raspuns: Stea tu ti-ai parasi cerul!?
# E greu sa iubesti, si va fi intotdeauna, dar adu-ti aminte ca cineva te iubeste si acela sunt EU
# Ziua in care te-ai nascut tu sigur era ploioasa, dar nu era ploaie… cerul plangea pentru ca pierduse cel mai frumos inger!
# Azi-noapte mi-am rugat ingerul sa te pazeasca. Dar a venit mai devreme. L-am intrebat de ce. A zambit si mi-a zis ca un inger nu pazeste alt inger!
# Saruta-ma si vei vedea stelele. Iubeste-ma si ti le voi aduce la picioare!
# Sa invat sa te iubesc mi-ar putea lua o viata intreaga dar numai uitandu-ma in ochii tai stiu ca merita sacrificiul!

Alege si tu statusurile care iti plac.Bye:*.

| ellenutzza a răspuns:

"daca as spune ca tu esti dragostea vietii mele as minti, pentru ca tu esti mult mai mult decat atat: dragostea existentei mele"

este un citat al lui Stephenie Meyer din Saga Amurg si mie una mi se pare genial. aa.si uite inca unul tot al ecestei autoare: "Dacă totul ar pieri şi n-ar rămâne decât el, eu aş continua să exist; iar dacă totul ar rămâne şi el ar fi nimicit, universul s-ar transforma într-o uriaşă lume străină mie şi mi s-ar părea că nu mai fac parte dintr-însa!"

poti sa le folosesti ca statusuri chiar daca sunt citate.
te pup sper ca te-am ajutat :**

| SufletDeCopil a răspuns:

1. Dragostea adevarata e un "elixir" pe care odata gasit nu trebuie sa faci prostia si sa il consumi pe tot deodata, ci trebuie savurat in decursul unei vietii "

2. Eu ti am alergat prin vene, ti-am suflat cu dor prin gene, eu ti am upgradat sarutul, ti-am iubit necunoscutul, am fost zmeul tau mereu, sa ma tii in vant nu-i greu, n-ai stiut sa tragi de sfori, am cazut de mii de ori.

3. Daca vrei sa-ti fie bine, atunci gandeste-te la mine! De vrei sa fi si fericita, gandeste-te clipa de clipa. Liniste de vrei sa ai, langa mine mereu sa stai TE IUBESC!

4. Fii mereu un rasarit de soare cu chip de inger. Vreau ca focul din inima mea sa aprinda si focul din inima ta fiind mereu doua flacari pe acceasi lumanare!

5. Ai inchis marea in ochi si soarele-n suflet, ca ma topesc de cate ori ma atingi, si ma-nfior de cate ori ma privesti, te iubesc si n-o sa renunt niciodata la tine "

6. Pretuieste-i pe cei care sunt alaturi de tine cu adevarat, pentru.

ca atunci cand ei nu vor mai fi, tristetea v-a mai castiga o

lupta iar u te vei inchide si mai mult in tine : nimic nu este pentru.

TOTDEAUNA! "

7. Unii batrani spun ca suntem prea tineri ca sa iubim…. ca nu stim ce este DRAGOSTEA dar o inima batrana nu ar rezista la atata suferinta"

8. Adu-ti aminte ce greu iti este sa te schimbi pe tine insuti si vei intelege atunci

cate sanse ai cand incerci sa-i schimbi pe ceilalti.

9. Nu`mi pasa ce credeti despre mine, asa cum nici voua nu va pasa ce cred eu despre voi!

10. Zambeste, si aratale ca nu iti pasa Zambeste, chiar daca`i prins o pasa proasta Zambeste, indiferent de problemele ce te`apasa Zambeste, chiar daca esti o fire mai retrasa!

11. Nu plange piesa nu s-a terminat, scena de final nu s-a jucat. Nu conteaza daca sala s-a inchis, crede in drumul ce ti s-a deschis.

12. "Nu sunt perfecta...stiu! am o gramada de defecte., da n`am obligat pe nimeni sa ma accepte"

13. nu ma schimb pT` nimeni, E mUlt prea greu.Nu renunt la nimic. IubeSc cE e aL meu!

14. º♥ºam`pT BaieTy m3y cele mai`bOnee idei...Nu mai`sTaty cu mine`n GanD Spanzurativa pe RanD laughing

15. Viatai scurta merita sa o traiesti…. confrunta toate greutatile ce le intalnesti e foarte important…. sa inveti cum sa trisezi… sa nu abandonezi un joc pe care il pierzi…

16. " Ca sa poti sa iti depasesti instinctele, trebuie sa stii sa iti controlezi vointza! "

17. Sunt clipe din trecut peste care am trecut.sunt momente in viata care sincer m'au durut.sunt clipe care nu au fost in totalitate uitate...sunt clipe in viata cand nu poti trece peste toate.

18. Am intalnit un inger, mi-a soptit sperante, l-am privit orbind, m-a atins visand, l-am parasit plangand.

19. Esti patetic si tu stii.nu mai cred in jucarii. tu mereu crezi ca pun botu’. hai c’o faci pe idiotul

20. Chiar dacă în spatele unui vis se poate ascunde un coşmar…nu uita să crezi în tine şi toate problemele încet dispar

21. As vrea sa fiu cum o sa fiu asa ca lasati-ma sa traiesc cum stiu. Lasati-ma sa fac si bune si rele dar sa stiu macar ca sunt greselile mele.

22. Nu privi in spate, lasa-n urma tot ce-a fost. Tu incercai sa te ridici…. el te tragea in jos. Dar nu ceda cand stii ca inca mai poti, ca tine sunt putine dar ca el sunt toti!

23. Azi esti orbit de fericire si ai uitat ca cineva traieste doar pentru tine. Dar maine vei cadea dintre nori si vei privi in urma… ma vei vedea acolo si vei sti ce inseamna regretul…

24. totul trece, asa se spune, dar nimic nu trece fara sa lase urme

25. Sti ca mi se rupe inima si tie iti pare rau de ea ba ai pleca ba n-ai pleca. fa, fa cum vrei tu nu te opri dar daca pleci sa numai vi oricate lacrimi as varsa nu te-as putea iertasad

26. Incerc intai de toate pe mine s ma iert incetez sa mai caut ce credeam ca e perfect si dintre atatea amintiri o sa aleg ce e frumos o sa-ncerc macar o data sa nu vad totul pe dos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ajutama, sa desriu o iubire pe malul unui rau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da stiu eu un status super:X:X
Cand iubesti ai fluturi in stomak' daca ranesti ai dureri de cap dar cand iubesc un baiat ca tine nu am nimic imi pare bine te am langa mine:X:X:Xbig grin:X:Xhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei sa-ti fie bine, atunci da-mi si mie _|_gandestete la mine! De vrei sa fi si fericita, pulan gata satio excite gandeste-te clipa de clipa. Liniste de vrei sa ai, langa mine mereu sa stai TE IUBESC!

Întrebări similare