| shnako a întrebat:

Cine stie cum se numeste melodia asta primeste funda. Versurile sunt ceva de genu:

I wanna have some fun
Kalimera
And sooner than you think I'll kiss you goodbye
If love is what you need
Kalispera

9 răspunsuri:
| NoNameSiPunct a răspuns:

Kalispera funda?:X

| NoNameSiPunct a răspuns:

Tu esti prost

| shnako explică:

Esti proasta. Nu.

| shnako explică:

@remusD Ce comunitate ma? Ai 11 raspunsuri si esti inregistrat din iulie. Daca deja simti ca faci parte din aceasta "comunitate" incat sa folosesti "noastre" e clar cat de ratat esti. Cum ti-am mai spus, macar daca esti prost taci dracu. De cand ne cunoastem noi ca sa stii ceva despre mine?

Cat despre tine, doar faptul ca folosesti "prietene" obsesiv si incerci sa ma impresionezi cu versuri din parazitii imi dovedeste ca ma cert cu un minor sau cel putin cu unul cu mintea unui minor.

Nu o sa ma gandesc de doua ori, nu iau lectii de la prosti la fel cum nici nu ii suport si la fel cum ii si arat cu degetu.

Asa ca hai tireaza-te si nu mai da lectii de viata inutile ca imi spamezi mailu degeaba.

| remusD a răspuns (pentru shnako):

@shnako...Nu mai pot cu atat prostie serios. Adica sincer sa fiu,poate sunt ratat si cum mai numesti tu,dar cand ma uit in jur, sau mai bine spus la tine, imi creste inima...fiindca tu esti doar unul din toti cretineii care ne fac tara asta de ras, si care nu detine nici macar minumul de respect si bun simt. Imi pare rau, dar asta e realitatea crunta

| shnako explică:

@remusD

1. Nu mai fac parte din tara asta si nu are vreo legatura cu capsunile. Chiar contrariul.
2. Sunt unul din cei care incearca sa spele mizeria lasata in urma de oameni ca tine. Si nu dand din gura in tara ci actionand in afara.
3. Nu am respect pentru prostii ca tine, parca ti-am mai zis. Nu generaliza.
4. Parca ti-am mai spus ca nu sunt impresionat de nici un rahat de morala care incerci tu sa mi-o tii pe internet.

Fa-mi o favoare si du-te simte-te destept offline ca am treburi mai importante de facut decat sa ma cert cu minori care freaca menta pe net la ora 3 ora Romaniei.

| remusD a răspuns:

@shnako prietene,dupa ce ca a incercat sa iti dea un raspuns,tu o mai faci si proasta? pai sincer sa fiu,la faza asta, tu esti cel mai prost din curtea scolii. Scuze ca ti-o spun asa direct! dar cred ca esti obisnuit, asa ca imi retrag scuzele. Bye Bye

| shnako explică (pentru remusD):

@remusD, Nu a incercat sa dea un raspuns, a incercat sa ia o funda pe degeaba vazand ca nu a raspuns nimeni la intrebarea asta de foarte mult timp. Sincer ma si intreb pentru ce am intrebat aici de melodii care nu-s d-ale lu' Hannah Montana sau Justion Bieber.

Daca tot sunt aici, tin sa te fac sa te gandesti cat esti tu de prost ca te bagi in seama fara sa te interesezi care-i treaba. Hai du-te si fa-ti temele.

| remusD a răspuns (pentru shnako):

@shnako prietene,cu raspunsul asta,chiar m-ai convins ca esti cel mai prost din curtea scolii. Iar spre deosebire de tine,eu am toate temele facute. Si inca ceva,am impresia ca esti cam intarziat. Sorry for you...dar tin sa te anunt ca aici suntem o comunitate care incercam sa ne ajutam in diverse situatii,iar asta nu iti da tie,cretinule, dreptul sa jignesti pe cineva care nu iti ofera un raspuns asteptat. Daca tu nu stii sa te comporti intr-o socitetate, incearca sa eviti contactul. Sper ca de acum inainte sa te gandesti de 2 ori inainte sa postezi un comentariu fara sens, bine? Multumesc frumos