Of i-am spus nesimtitului sa nu isi deschida gura despre ce am facut noi in noaptea aia!
Normal că e virgin. Nici măcar curvele nu vor să facă sex cu el la ce hidos îi...
Cauta pe google " justin bieber isi aarata barbatia" si o sa vezi ca pe siteul showbiz.ro o sa il vezi pe justin bieber in toata splendoarea sa...
Oamenii mor de foame in tara asta si pe tine te intereseaza daca Justin Bieber mai e virgin
Cu asa oameni, normal ca nu dam inainte niciodata...
Voua va doare pix in fund cand puneti intrebari...la ce va intereseaza daca nu sunteti fani, daca erai o innebunita dupa Justin Bieber, mai intelegeam.eu de unde sa stim, de ce nu-l intrebi pe google daca pan' acum nu stiai de el, si e mai inteligent decat o capatana de om.la ce-ti foloseste informatia despre virginitatea lui justin biebe? la nimic.atunci...ce naiba?
Intrebare :"stiti cumva daca MuffinCatalina mai e virgina?"
fratilor de ce va doare pe voi ce face justin atata timp cat nu-l suportati? pe bune ca nu inteleg la ce faceti comentarii tampite
Pe bune @candy ca ai dreptate. de ca va pasa voua de el.dk tot il urati si va bateti joc de cineva care este mult mai super ca voi si ma refer si la talent.