| alexotsa a întrebat:

Cine stie id lui Justin Bieber!? daca il stiti sa mi. l dati si mie!:X:Xbig grin dau fundita!:X

17 răspunsuri:
| EnterSandman a răspuns:

Justinbiberfitosulsismeckerultheworld,sa-mi zici daca tea dat add rolling on the floor

| AnneMarri a răspuns:

are 2, uite ti le dau : gheyu_secolului26@yahoo.com sau cap_de_mop16@yahoo.com
sunt cele bune, pe cuvant

| AnneMarri a răspuns:

Lol, @ alexotsa cati ani ai? rolling on the floor in caz ca nu ti-ai dat seama eram sarcastica *sarcasm = imi bat joc, nu vb serios*
si mersi, @ D3e3 kiss

| KellyK13M a răspuns:

Intra pe site-ul lui oficial si inregistreazate mai jos in dreapta...primesti email si messu lui :*

| Bibiiubesteciocolata a răspuns:

Justin_bieber06@yahoo.com sper ca te'am ajutat:*Funda?

| Bibiiubesteciocolata a răspuns:

Da` cine a zis ca o sa-ti dea cineva id?! Te uiti prea mult la desenewinkinghee heeVroiam sa`mi dai fundarolling on the floorlaughing

| alexotsa explică:

Asta nu e id lui angry

| adialinagiany a răspuns (pentru alexotsa):

Ti-am zis eu ca nu sil posteaza contacteaza-ma pe idul iasmina. iasmina6354

| alexotsa explică:

App dau funda celor care demonstreaza ca e al luiwinking

| alexotsa explică:

@ ellasexygagyka :nici nu sti sa mintiwinking J.B nu are id in romanawinking

| alexotsa explică:

@ KellyK13G :pai care e site-ul lui oficial ca nu il stiu?straight facebig grin

| D3e3 a răspuns:

Justin nu foloseste yahoo
sh @ellasexygagyka:mare inspiratie pe tine.

| CookieMonsterOo a răspuns:

Il am eu big grin adica. sper ca e el laughing. justinbieberthemaster@rocketmail.com love struck mi-a dat webu' dar...mno nu stiu laughing ca intra destul de rar

| adialinagiany a răspuns:

Nu alexotsa el nusi pune idul pe siteu-ri ca nu-l lasa in pake dupa aia contacteaza-ma pe idul si iti dau idul lui MILEY cYRUS ::iasmina. iasmina6354

| adialinagiany a răspuns:

Justin Bieber nu-și postează id-ul pe site-uri, nici nu are timp pentru așa ceva.

| delii123 a răspuns:

Id lui este justinbieber@yahoo.com

| NiKKoLeTa a răspuns:

Nu stiu, dar e un baiat pe str vine in weekend-uri si in vacanta de vara care seamana leit. Are o privire. Mi-e dor de elcrying dar sper ca o sa-l vad. Oricum succes in cautare!thumbs up