Mandalay - Beautiful
Danity Kane - Stay with me
Morandi - A fost odata
Morandi - Crazy world
Within Temptation - Our Farewell
Chiar dj aligator - close to you vroiam sa ti-o dau:)) pai stai sa ma gandesc...
http://www.youtube.com/watch?v=39tzs3lNjlM
Apropo nu stiti cum se numeste melodia de la inceputul telenovelei clonsa?;;) Nu ma uit dar e ft frumoasa piesa
Florin Chilian - Zece PS. Nu uita sa marchezi acest raspuns ca si castigator
Tiziano Ferro-Ala mia eta... te rog so asculti macar sa vezi cat de frumoasa e:X:X:Xo ador
Poi Nane-ganduri la miezu` noptii, Kydutz-n-am putut, duda ft Tazy-ce a fost, bug mafia ft raluca-poveste, agresiv-iti multumesc, loyal-ma gandesc, justus-doi copii sper sa yty fie de folos:*
Poi Nane-ganduri la miezu` noptii, Kydutz-n-am putut, duda ft Tazy-ce a fost, bug mafia ft raluca-poveste, agresiv-iti multumesc, loyal-ma gandesc, justus-doi copii sper sa iti fie de folos:*
Roxy Rocks - Everytime, Jessica Mauboy - Running back, Samantha Jade - Turn around, Katharine McPhee - Everywhere I go. Am reusit sa te intristez?
Nu lara fabian love by grace ci je t'aime e mult mai frumoasa mai ales ac o asculti live e o piesa de dragostemie personal imi place cantecele in franceza sunt destul de bune!
Frankie Storm-Blind, Jay Sean-War unele din cele mai triste melodii care le-am auzit vreodata...
Frankie Storm-Blind si Jay Sean-War sunt unele dintre cele mai triste melodii pe care le-am ascultat vreodata. Sper ca am fost de ajutor...
inna întreabă: