| Melyssuka a întrebat:

Cine stie sa-mi spuna mai multe despre Selena Gomez si Justin Bieber?

Răspuns Câştigător
| AndreeaAnisoara a răspuns:

Uite un articol in care scrie cate ceva despre ei: Este ‘aproape oficial’: Justin Bieber si Selena Gomez sunt impreuna! Nu mai ramane decat ca cei doi – sau macar unul dintre ei – sa recunoasca public acest lucru… Vestea (mai degraba confirmarea banuielilor si zvonurilor) vine de la cea care ii este mama, pe ecran, Selenei Gomez, artista Maria Canals Barrera. Si se pare ca toti apropiatii lor, dar si oamenii cu care lucreaza stiu de aceasta legatura.

Actrita a dezvaluit ca cei doi porumbei, prieteni de o gramada de timp, sunt implicati si intr-o legatura romantica. Sau cel putin incearca… Cat de romantic poate fi sa mergi la film, cu o coada de paparazzi dupa tine! Barrera, care joaca alaturi de Selena in serialul "Wizards of Waverly Place", glumeste spunand ca ii da voie ‘fiicei’ sale sa iasa cu superstarul adolescent: "Justin e foarte dulce. L-am intalnit de cateva ori. Nu-mi pot imagina cat de greu este pentru cei doi, deveniti deja vedete, sa-si cladeasca in aceste conditii o relatie. Dar le doresc tot binele din lume! Din ce am vazut pana acum, el este un tanar foarte placut".

Cei doi au multe in comun, considera actrita: "Cei doi se aseamana foarte mult. Duceau o viata complet obisnuita si deodata au fost descoperiti, le-au fost recunoscute talentul si pasiunea pentru muzica si actorie. Au devenit staruri la o varsta foarte frageda…"

Va amintim ca Selena Gomez a primit o serie de amenintari, dupa ce si-a atras ura fanelor lui Justin Bieber! Dupa zeci de mesaje pline de dispret, primite in retelele de socializare de la domnisoare foarte suparate, cantareata s-a trezit si cu conturile sparte, dar si cu cateva amenintari cu moartea. Sa vedem ce va urma…

| Melyssuka explică (pentru AndreeaAnisoara):

Dar tu de unde sti aceste lucruri?

| AndreeaAnisoara a răspuns (pentru Melyssuka):

Am vazut un articol pe net` despre ei.

A.multumesc multhappy.

| AndreeaAnisoara a răspuns (pentru Melyssuka):

Aha` cu placere happy

Imi dai si mie id tau de mess?big grin

7 răspunsuri:
| AndreeaAnisoara a răspuns:

Mda` deea_deytsa97 happy

| liksii2001 a răspuns:

Ei sunt plecati in vacanta in Mexic, selena fiind domnisoara de onoare pentru nunta prietenei ei.seli poreclita de catre prietenul ei, justin, ar vrea peste cateva luni.sunt un cuplu perfect! sursa acasa.tv.cu placere. bafta incontinoare la raspunsuri!

Întrebări similare