| FloRyX002 a întrebat:

Cine tot sunt la la band ma dispera nici nu stiu de ce toata luea vorbeste despre ei lamuriti-ma

Răspuns Câştigător
| CannbalCorpse a răspuns:

Lala Band :s? Ce mai e si asta...

| FloRyX002 explică (pentru CannbalCorpse):

Adica nici tu nu-i cunosti si nu-ti plac nu?

| CannbalCorpse a răspuns (pentru FloRyX002):

Nu, nu am auzit in viaţa mea de ei.Nu ştiu daca.mi plac sau nu, dacă cântă vome muzicale nu îmi plac, daca cânta rock, metal sau muzică serioasă nu lălăituri imi plac.
Oricum ce fel de muzică cântă?

Canta numai prostii si pe fb sa vezi cate reclame cu ei my good lesin...prefer sa fiu ciudata cu rock-ul decat o cocalara

| NuMaContrazice a răspuns (pentru CannbalCorpse):

Mai canta si rock, dar rar ca se fac de ras laughing, de obicei canta bruno mars, lady gaga, justin bieber,...

| FloRyX002 explică (pentru NuMaContrazice):

Cine aia? retardatii aia rock? creca n-au piese de-alor bai l-as recomanda sa se lase de muzica tongue

| CannbalCorpse a răspuns (pentru NuMaContrazice):

Imi dau seama ce rock cântă ei ..Deja îi văd incercand sa cânte pe o melodie de la Cannibal Corpse sau Megadeth.
Cântă doar vome muzicale sa înţeleg...

| NuMaContrazice a răspuns (pentru FloRyX002):

Au mai cantat niste melodii de la Bon Jovi, Beatles, si de la Queen am auzit intr-o zi la televizor prin reclame, da iti dai seama cum suna, nu se ridicau nici macar pana la glezna lui Freddie Mercury.

Daca as putea i-as da in judecata pentru ca isi bat joc de muzica

Bai si-ar bate joc de cannibal corpse daca ar canta o piesa de-a lor ..parerea mea e ca sunt niste stricatitongue

| NuMaContrazice a răspuns (pentru FloRyX002):

Pe ei si pe multi altii...

| CannbalCorpse a răspuns (pentru FloRyX002):

Cred că nu ar mai avea fani, majoritatea fanilor lor cred că au sub 13 ani.

| CannbalCorpse a răspuns (pentru NuMaContrazice):

Adevărat sunt multe trupe minunate de rock, metal in lume.
Cred că mi.ar veni rău dacă ar cânta ceva de la Queen.

| NuMaContrazice a răspuns (pentru CannbalCorpse):

Exact, toti minori is innebuniti dupa ei laughing, dar nu pot sa imi imaginez de ce.Cred ca e specific varstei cu mici exceptii.

| BlackFuneral a răspuns (pentru CannbalCorpse):

Bun răspuns, dar dă-mi voie să te contrazic toţi fanii lor au sub 13.
Şi apropo au cântat melodii de la Queen şi de la GNR...băi frate ce la curent sunt.winking

| CannbalCorpse a răspuns (pentru BlackFuneral):

Imi dau seama ce fel de emisiune este dacă toţi telespectatori au sub 13 ani.
Ai zis că au cântat de la Queen cred ca a ieşit o varză murată

| BlackFuneral a răspuns (pentru CannbalCorpse):

Nu prea ştiu cum sunt ca actori, presupun că varză din moment ce vară-mea de 9 ani e fană.

30 răspunsuri:
| CautNume a răspuns:

N-ai pierdut nimic, doar ti-ai salvat auzul.

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Laba Band.

| NuMaContrazice a răspuns:

Is o trupa de lalaiti, nu pot sa-i sufar! X-(

Sa auzi de fiecare data la televizor: fi la la... poartate la la imi vine sa trantesc televizorul cand aud asa ceva tongue

| Dragonfly6 a răspuns:

Sunt o trupa romaneasca care canta. Dupa cum spune si numele de "la la" tot asa suna si versurile.
Si, cred ca ai auzit si de "pariu cu viata". Ei sunt protagonistii serialului.

| mihaela25mihaela25eminem a răspuns:

O trupa care a aparut asa dupa ploaie ca ciupercile...big grin...is vreo 10 in trupa si canta si ei lalala

| HonneOnna a răspuns:

Sunt niste prosti sentimentalisti dintr.un serial si mai stupid care fac cover.uri la melodii si le canta in contexte telenovelistice...

| Stefanyax0 a răspuns:

Eu consider că este prea pueril și serialul în care joacă, prea înţesat de clişee şi făcut "din mers". Îl văd ca un fel de "Liceenii – după 20 de ani" sau ceva de genul. Merg pe un drum bătătorit, pe care au mai mers şi membrii S Club7, Erreway sau RBD. Şi da, puteţi să ma înjuraţi pentru asta. Singurele chestii pe care le apreciez sunt coverele realizate de aceşti puşti, destul de talentaţi pe plan muzical.

Am înţeles că sunt un adevărat fenomen şi îi apreciez pentru faptul că muncesc foarte mult, iar cu toate motoarele trustului Pro puse în folosul lor vor ajunge departe. Cea care merită cu adevărat laudele este Alina Eremia, fără ea ar fi fost foarte slăbuțe coverele.

| Andraaaaa2000 a răspuns:

La la band este un grup de adolescenti care s au facut cunoscuti cu ajutorul serialului pariu cu viata de pe pro tv...au multe piese si lumea e innebunita dupa ei straight face... sper ca te am ajutat. fundapuppy dog eyes

| DifferentBoy a răspuns:

O trupa oarecare, Dar unele melodii sunt tari

| FloRyX002 explică (pentru DifferentBoy):

Ce mel tari? majoritatea mel nu's a lor in fine iti place iti place eram o data intr-un autobuz si ea un plod de vreo 5 anul si ii zicea lui maicasa':mama abia astept sa vad la la band

| Ge3orGexD a răspuns:

Este o trupa care joaca in serialul Pariu cu viata de pe pro tv... canta doar cover-uri mie sincer nu mi-s dragi laughing. sper ca te-am lamurit

| Robu_Alecsa_Iuly_1999 a răspuns:

Buna! La la band este ce-a mai iubita formatie de 20 de tineri din Romania.

| FloRyX002 explică (pentru Robu_Alecsa_Iuly_1999):

Nu mai spune tongue de mine nu este si dupa cum vezi de multi nu este iubita tongue

Întrebări similare