Demi, Demi, Demiii, Demiiii LAVATTTOo! imi place , si Selena GomezZZzz, dar ea e buna doar in seriale pentru copii, si Miley e buna pentru genul de muzica care il canta si are doar o piesa ce imi place, cea in care o fugaresc paparazzi . Dar Demi LavattoO :X:X are voce , ambitie, Un zambet : de milioane :X:X, canta rock, parca asa am auzit... si e buna buna buna buna de tot si la propriu si al figurat! xD
Nu sunt innebunita dupa vedetele Disney, dar o sa aleg Demi Lovato.De ce? Pt ca avem aceeasi personalitate si mi se pare cea mai talentata dintre cele pe care le-ai enumerat.
Asa mie cel mai mult d la disney chelsea staub, Dar de la tine miley pentru ca imi place cum canta
Selena Gomez e frumoasa dar nu are voce. In schimb cu actoria sta destul de binisor.
Miley Cyrus e dragutza.joaca bine si are voce frumoasa. Dar e ciudata vocea ei .
Demi Lovato este frumoasa.are cea mai buna voce de la disney si de jucat sa o mai vedem.
Parerea mea . O zi buna!
Pai. Mie imi place si de Miley si de Demi. De Selena, asa mai putin. Dar si ea e draguta. ^^
Pai toate sunt cool dar mie sincer imi place miley cirus cel mai mult iar apoi demi lovato.
Imi place Myley Cyrus.Imi place cum se imbraca.comporta si gandeste.Ma reprezinta in mare parte.
Selena si miley... demi e cam falsa si are zambetul ciudat
Nici una...
Mi se pare ca toate sunt niste rasfatate si ele cred ca pot avea tot.si pe deasupra miley cyrus canta groaznic, demi lovato rasfatata rau, selena gomez:idem demi lovato.
Nu sunt fana a nici unei vedete dar o aleg pe selena gomez pentru ca este mai naturala apoi urmand demi lovato din acelasi motiv
Miley si demi * ( de curin am gasit un site unde sunt toate trei cele adevarate) 9 am vorbit si mia cantat0
)
Niciuna
Demi Lovato ma enerveaza cu zambetul ei pana la urechi
Selena Gomez e prea rasfarata
si Miley Cyrus la fel ca Selena Gomez!
3 ciudate
Buna, sunt stefania mie imi place mai mult de demi lovato. pupisci
anonim_4396 întreabă:
Patty99 întreabă:
alexa_4912 întreabă: