| AndreeaSiAndra a întrebat:

Cine va place mai mult selena gomez sau miley cirus

dati exemple de melodii a celor doua cantarete

34 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Selena Gomez desi are si Miley melodii frumoase. Dar mai mult decat amandoua la un loc imi place Demi Lovato.

Melodii preferate :

Selena Gomez - http://www.youtube.com/watch?v=2ViGx1iHtkQ, http://www.youtube.com/watch?v=C2XHeoy-Y8U&feature=related,
Miley Cyrus - Fly on the wall, See you again

Demi Lovato - http://www.youtube.com/watch?v=CZtUA9_ID0U&feature=channel, http://www.youtube.com/watch?v=ed3Vd39USYQ&feature=channel

Melodia mea preferata a lui Demi Lovato - Don't forget : http://www.youtube.com/watch?v=HulFsv72h3Y

| AnaisC a răspuns:

Selena Gomez
Get back
Tell me something i don't know
I am not listen to you
Miley Cyrus
Party in the U. S. A
The climb
7 things
----------------------------
Pref mea e Selena Gomez.
Miley e o T a r fa a facut se xoral cu un necunoscut...deci.

| waXonwaXoff a răspuns:

Selena gomez :X

imi place cum arata pur si simplu si imi place ca actritza!big grin

| Gabystelistu95 a răspuns:

Miley Cirus - 7 Things

| AndreeaSiAndra explică:

De unde stii sta 110

| Butsilee a răspuns:

OOOO Miley Cyrus canta mult mai bine, e frumoasa, e de mai mult timp in muzica, ascos si filme, a scris si carti oh go on si exemple de melodiilaughing sunt multeee Din ultimul cd pe care l-a scos ar fitonguearty in the usa, Kicking and screaming, when i look at you, the time of our lives, obsessed, before the storm(toate imi plac) day dreaming si mai vechi thinking Fly in the wall, 7 things, Start all over, butterfly fly away, the climb, don't walk away, as i am, zip a dee doo dah, wake up america, see you again, right here, let's dance, goodbye, girls wanna have fun, clear, full circle, breakout, the driveway (nu le-am zis in ordine dar nu mai conteaza din moment ce toate sunt misto) si multe altele de la hannah montana 1 2 3 4 thinking
Si de la selena gomez thinking fly to your heart, tell me something, cruella de vi, magic si inca cateva happy

Răspuns utilizator avertizat
| ForeignO a răspuns:

Draga Andreea

Ei bine imi plac amandoua, ca voce si ca faptul ca, compun melodii foarte frumoase!

In schimb ...mm ASA ca caracter as prefera-o pe Selena Gomez
De Ce? Pentru ca Sely este de 100 de ori mai la locul ei decat Miley, cum spunea si 110, nu vreau sa te ranesc deoarece tu poate o ''venerezi'' pe miley, sau Selena dar eu doar mi-am dat cu parerea!

Mult noroc!

| maria1992 a răspuns:

Mie nici una in mod speciallaughing Dar, ca si actrita imi place Selena(another cindarella story) iar ca si cantareata, Miley (fly on the wall).

| soph999 a răspuns:

pai mie imi plac amanoua dar miley in mod specialbig grin

de la miley cyrus: fly on the wall, party in the usa, when i look at you, start all over, wake up america, girls just wanna have fun(de fapt toate imi plac de la ea dar acestea in mod special)

si de la selena gomez: magic, tell me something i don't know, fly to your heart, cruella de vil si falling downlove struck

P.Sacuma poate aveti dreptate ca selena e mai "cumintica"dar eu raman la parerea mea:mileylove struck
big grinbig grin

| MihaLoveYou a răspuns:

Imi place melodia lui Miley Cyrus-Fly on the wall, iar la Selena Gomez melodia mea preferata e Kiss and Tell.

| X...yop...x a răspuns:

Selena gomez imi place cel mai mult:X:X:X:X-melodii:kiss&tell sau magic si miley cirus:7 things sau fly on the wall sau party in the U. S. A.:X:X::X:*:*:te pup

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Selena gomez :X

imi place cum arata pur si simplu si imi place ca actritza!big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi place Miley dar si Selena Gomez dar cel mai mult hannah montana(miley)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga Andreea sa stii ca mie imi place de amandoua. dar casa iti dau un raspuns corec sa stii ca mie imi place mai mult de miley cyrus.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga Andreea, mie imi place cel mai mult de Miley Cyrus

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Amandoua.Si Selena Gomez si Miley Cyrus imi plac Andreea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu una as prefera-o pe Miley e super dar si Selena Gomez e super

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum poate sa va placa selena! doamne iarta'ma

imi place miley
MELODII:
miley:pary in the usa, right here, the climb, you and me together
selena:tell me something i don't know, new classic, magic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miley Cyrus(Zig-zag)
Selena Gomez(Fly to your heart)
Dar mai mult imi place Miley Cyrus. Adica Selena Gomez are capul unpic patrat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place mai mult de selena gomez

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da am raspuns selena gomez e mai frumoasa si canta mai fain! despre miley nu imi prea place ceau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place de selena gomez ca e ffffffffffffffffffffffffffffffffff frumoasa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place selena ca e frumoasa si talentata si miley ca e draguta amuzanta talentata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si una si alta ********** sunt super sweet

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi plac amandoua, dar mai mul miley cyrus pentru ca e foarte frumoasa iar melodiile imi plac la amandoualaughinglaughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Selena normal

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Truie friends

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Amandoua sunt la fel si nu pot alege si nu trebuie sa le despartim dar noul videoclip a lui miley cirus-can't be tamed este cel mai tare