Mi-ar placea foarte mult!
1.like;
2. Black Veil Brides - Coffin
http://www.youtube.com/watch?v=PJnvZVynifk
3. Skillet - Hero
http://www.youtube.com/watch?v=uGcsIdGOuZY
Ai vazut videoclipul la Coffin?
Merci kiki...App:esti de acord cu astia?! gay invidiosi.
Nu,in plus tu ai intrebat cine vrea nu cine nu vrea deci nu inteleg de ce se tot baga in seama
Eh...Gay-i astia mai inalti.Ce n-as da sa fiu un baiat mai scund, si gay...ce pumni in freza i-as arde.
Idem
Nu sunt gelos sunt doar furios ca din cauza copiilor care cred ca stiu tot da nu sunt in stare sa isi strearga mucii de la nas (daca va simtiti nu e vina mea ) muzica s-a dus dracu de tot voi n-aveti nici cea mai vaga idee ce inseamna muzica adevarata
Le-a pierit inspiratia...gay inalti ce-s ei
Bah,da' tu cati ani ai de vorbesti asa cu mine?
Daca te mananca curiozitatea sa stii am 21 de ani dar nu conteaza cati ani am pentru ca eu pana la 15 ani nu am ascultat niciun fel de muzica pentru ca uram tot ce era la radio/tv dar daca am descoperit 20 de ani de muzica care e cantata de mana si vocea omului 100% si versurile chiar inseamna ceva... nu vad de ce adolescenti din ziua de azi asculta panaramele de care ziceati voi mai sus sau justin bieber
1.Nu e vina mea ca tu ai descoperit net-ul la 15 ani
2.Nu ascult Justin Biberon
Nimeni,destui jegoşi vin aici să scuipe cântece de câcat, nu-i mai vrem şi pe câcaţii ăia de la BvB, sau pe piticul ăla gay de Skillet.
Respect pentru muzica adevarata frate \m/
Cine-i "fratele"?
Cel la care am dat replyu... e atat de greu sa-ti dai seama?
Dar daca nu doreai sa vina de ce draq ai mai raspuns la intrebare? Esti gelos pe faima, frumusetea, talentul, fanii....si alte multe lucruri pe care nu le ai tu, dar le are Andy Biersack?!
Cine vb jegosul lumii si **** esti tu.Tu nici macar nu sty sa dai drumul la dus sa te mai speli puti ca fuge si tastatura de la pc cat de tare puti, si sa sty ca toty care stiu ce-i muzica adv asculta BVB sa Skillet dar u daca esti fraier cocalar si il asculty pe guta sau pe salam nici macar nu sty care ii muzica adv, pentru ca asa etsy uh mai dobitoc
Asta ii adv, lasa nu baga fraieri in seama ca uni zic asa ca is gelosi ca stiu ca ca fetele il plac pe Andy nu pe el
Coane,Skillet e o trupa, Skrillex e sobolanu', confuzezi treaba si nu e bine.Skillet sunt inca decenti, comerciali, da, dar decenti, nu vad de ce ar trebui sa le punem embargo.
Andy e atat de sexy.Ah...Ce ar mai vrea sa fie si el
da normal, pacat ca nu are parte de asa ceva
Ai id de mess, daca ai mil dai plzz
Like, BVB- Fallen Angels
Skillet - Hero
As fi cea mai fericita dupa pamant daca ar veni ei si BOTDF
Ancuta5678 întreabă: