| danielasisi a întrebat:

Cine vrea sa-mi fie prtn? daca ma bagati voi face la fel! cum este un prieten adevarat pentru voi?

Răspuns Câştigător
| Nicoleta a răspuns:

Un prieten adevarat?
pai e simplu. e acea persoana in care poti avea incredere si pe care o pretuiesti (si vice versa). Poti avea multi cunoscuti sau amici, dar nu toti iti sunt prieteni adevarati.Ai grija pe cine iti alegi. Se spune ca cine se aseamana se aduna.

6 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

1. Nu exista prieteni adevarati.Asta o vezi doar in filme. Exista amici si cunostinte.In realitate,¨prietenul adevarat¨ e ala care ti-o trage primul atunci cand ti-e lumea mai dragá.
2. Prieteniile se fac pe interes ( comun sau individual ) Eu nu am ce castiga de la tine, deci imi esti la fel de indiferentá ca oricine de pe stradá.
3. Singurii prieteni pe care ii ai sunt : mama si tatál tau.Intotdeauna iti vor binele si ar face orice sa ti-l ofere.
4. Sa crezi in ajutor fara recompensa in ziua de azi, e ca si cum ai crede ca daca te arunci in mijlocul oceanului ai sansa sa te salveze vreo sirena sau sa viná un delfin dragálas sa te apere de rechini.

| danielasisi explică:

Da nony? pai atunci de ce sa ne mai facem prtn, nu? iubirea si prietenia sunt cele mai inportate in veata!

| danielasisi explică:

Ba exista prtn adevarati dar daca nu exista atunci de ce sa ne facem?

nony
| nony a răspuns:

Danielasisi
Se pare ca am scris degeaba.Nu-i nimic, nu e prima data. Tu continua sa crezi in prieteni adevarati. Vb cand vei intelege cu adevarat ce am vrut sa-ti spun.Pa pa pa

| danielasisi explică:

Dar tu nu ai prtn?

| danielasisi explică:

Deja mai aburit!