Un prieten adevarat?
pai e simplu. e acea persoana in care poti avea incredere si pe care o pretuiesti (si vice versa). Poti avea multi cunoscuti sau amici, dar nu toti iti sunt prieteni adevarati.Ai grija pe cine iti alegi. Se spune ca cine se aseamana se aduna.
1. Nu exista prieteni adevarati.Asta o vezi doar in filme. Exista amici si cunostinte.In realitate,¨prietenul adevarat¨ e ala care ti-o trage primul atunci cand ti-e lumea mai dragá.
2. Prieteniile se fac pe interes ( comun sau individual ) Eu nu am ce castiga de la tine, deci imi esti la fel de indiferentá ca oricine de pe stradá.
3. Singurii prieteni pe care ii ai sunt : mama si tatál tau.Intotdeauna iti vor binele si ar face orice sa ti-l ofere.
4. Sa crezi in ajutor fara recompensa in ziua de azi, e ca si cum ai crede ca daca te arunci in mijlocul oceanului ai sansa sa te salveze vreo sirena sau sa viná un delfin dragálas sa te apere de rechini.
Da nony? pai atunci de ce sa ne mai facem prtn, nu? iubirea si prietenia sunt cele mai inportate in veata!
Danielasisi
Se pare ca am scris degeaba.Nu-i nimic, nu e prima data. Tu continua sa crezi in prieteni adevarati. Vb cand vei intelege cu adevarat ce am vrut sa-ti spun.Pa pa pa
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: