| ioana181 a întrebat:

Cine vreti sa reprezinte romania la Eurovision in 2010? Eu as vrea morandi (pentru ca au multi fani in europa) sau Mihai Traistariu.

Răspuns Câştigător
| BlacK EyeS LoVE BRoWn EyEs a răspuns:

Sa sti ca ai dreptate cu morandi. Dar trebuie sa se ridice la o foarte mare inaltime. Vad ca se voteaza tarile si vecinii intre ele, iar vecinii nostri ne cam exclud.
Ciao Baw! Vom castiga! Sa tinem capul sus si sa privim inainte!

91 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Edward maya

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Florin salam care e no 1 in toata tara

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Florin Salam cred ca ar fi cel mai bun

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Florin Salam

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Florin Salam

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu dan balan pentru ca si el are multi fani in europa si chiar si rihana l-a copiat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Andra

| ciprrry a răspuns:

Rona Hartner

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Morandi nu le are cu live-ul si ne face de ras...sunt curioasa ce va fi cu featuringu dintre anda adam si connect-R

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Voltaj. o formatie foarte buna.ar fi foarte potrivitihee hee dar nici mornadi nu sunt mai prejoswinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Morandi. They are the best!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Anda adam & connect-r surrender

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Anda adam si connect-r

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e vorba doar de cantat sau de urlat pe la mijlocul melodiei, trebuie implicare sufleteasca, ceva care sa le trezeasca sufletul, nu doar sa ii ridice in picioare.As dori un duet puternic si care sa si danseze.INNA as vrea deoarece o cunoaste toata Europa si inca un personaj foarte cunoscut in RO si/sau in EU.Sa contina ceva traditional romanesc(naiul),{ati vazut romanca care a impresionat Germania cantand la nai, nu?}. Mi-a placut foarte mult melodia de la Andra si Simplu - dracula, sigur eram printre primi 10 cu melodia asta. GO ROMANIA

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Loredana Groza?!

| StalinDrak a răspuns:

Eu as zice Iris, Holograf sau chiar aia de la paraztii dar nu au voie ca e Hip-Hop

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Morandi normal

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da e si Morandi ok, da ce ziceti de Anda Adam & Conect-R - Surrender?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Voi ati auzit-o pe Anda Adam vreodata live? Ce sa caute la Eurovision? straight face Zero au o piesa buna, la fel si Alexandra Ungureanu. Dar, e confirmat ca juriul va fi format iar din dinozauri (moculescu & co). Aaaa, si cel mai important, a fost o dezbatere intre organizatori, juriu and stuff la care s-a propus desfiintarea televoting-ului. Si morandi sucks live, iar Treistariu e expirat.

| gabytzuu a răspuns:

Eu as vrea ca Andra sa ne reprezinte pentru ca are o voce incredibila big grin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Morandi este jalnic rau, la fel si mihai traistariu, dupa parerea mea ar trebui sa i se de-a si lui florin salam o sansa sa arate ce poate(este tare rau)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Traistariu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stau si ma ainreb oare nu mai stiu vedetele sa vb romaneste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Morandi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alexandra Ungureanu, pentru ca are o piesa cantabila, nu chinuita dupa anumite tipare de concurs, ca multe dintre celelalte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nostradamus prezice:''Pana cand Carmen Trandafir nu va reperezenta Romania la Eurovision nu v-om organiza un concurs la noi in tara''

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hahaha mai bine metalica \./(doar glm stii ca nu pot reprezenta romania,,,... dar sigur am castica )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Paula seling

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Catalin josan

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu as vrea ca Anda Adam sau Paula Seling