Sa sti ca ai dreptate cu morandi. Dar trebuie sa se ridice la o foarte mare inaltime. Vad ca se voteaza tarile si vecinii intre ele, iar vecinii nostri ne cam exclud.
Ciao Baw! Vom castiga! Sa tinem capul sus si sa privim inainte!
Nu e vorba doar de cantat sau de urlat pe la mijlocul melodiei, trebuie implicare sufleteasca, ceva care sa le trezeasca sufletul, nu doar sa ii ridice in picioare.As dori un duet puternic si care sa si danseze.INNA as vrea deoarece o cunoaste toata Europa si inca un personaj foarte cunoscut in RO si/sau in EU.Sa contina ceva traditional romanesc(naiul),{ati vazut romanca care a impresionat Germania cantand la nai, nu?}. Mi-a placut foarte mult melodia de la Andra si Simplu - dracula, sigur eram printre primi 10 cu melodia asta. GO ROMANIA
Voi ati auzit-o pe Anda Adam vreodata live? Ce sa caute la Eurovision? Zero au o piesa buna, la fel si Alexandra Ungureanu. Dar, e confirmat ca juriul va fi format iar din dinozauri (moculescu & co). Aaaa, si cel mai important, a fost o dezbatere intre organizatori, juriu and stuff la care s-a propus desfiintarea televoting-ului. Si morandi sucks live, iar Treistariu e expirat.
Nu va faceti iluzii, parca vad tot niste obositi o sa mearga si anul asta... si cine mere la eurovision eu as zice sa cante in fras in romana macar, nu tot atata engleza k nu suntem britanici. macar sa ne facem auzit graiu, moldovenii cum pot canta in romana si pot lua multe puncte?
Parerea mea este sa fie Mihai Traistariu sau Paula Seling desi toti din lista pe care au aratat-o cei de la Tvr sunt buni ba chiar foarte buni.De ce sa ne mizam la cati fani au chiar aici sau in lume.Nimic de spus dar este indicat sa-i pretuim pentru vocea si talentul lor artistic.Bravoo si mult succes tuturor.FIERO
Eu as zice Iris, Holograf sau chiar aia de la paraztii dar nu au voie ca e Hip-Hop
Akcent! De ce? Pentru ca au extraordinari de multi fani in Europa:X SI Deoarece sunt cei mai buni...Sau cum spui u.Morandi