| Elena1234456 a întrebat:

Compun melodii rap love struck. Ce pot face cu versurile? Le pot pune pe muzica?

Răspuns Câştigător
Elianna
| Elianna a răspuns:

Ce intrebare! Normal, altfel cum vrei sa sune melodia:la la la la... Vorbesti cantand.Si vezi ce iese!

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Omule daca esti un rapper adevarat vei cinta mealodia prima data singur cu o voce mai groasa si apoi cinto in fata cuiva omule si eu compun si cant melodii (ID-UL meu de mess e funyogen)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De unde pot sa iau si eu niste versuri noi ca am destule mel da nu stiu de unde sa iau iar versuri dati-mi si mie idei plsyz st reparitahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate daca ai versuri bune compune o piesa si vezi parerea altora crede-ma sunt rapperitza id meu : roxy_creata50

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sall numele meu este roxana prietenii imi spun a. b. b. y eu iti spun sa iti scoti melodie ta acelasi lucru fac si eu in ianuarie crede-ma sunt rapperitza. dapzz puneti versurile pe melodie si estii taree vreii informatii id meu: roxy_creata50

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am compus niste versuri dar nu prea sunt cine stie ce daca vrea sa ma ajute si pe mine cineva plz id meu salexandru89

| lol_9412 a răspuns:

Sol imi dai si mie niste versuri plss de rap

| lol_9412 a răspuns:

Dami si mie niste versuri cautama la anonim_mc2

| Crystian_3090 a răspuns:

Sal fac piese Hip-Hop de ceva timp...un inpediment este ca nu am o experienta in ceea ce priveste partea cu " inregistratul"! Cine imi poate recomanda un ansamblu de programe necesare pentru a scoate "melodii" bune? Echipamentele totusi sa nu fie foarte scumpe ...ms ID: by.crystian

| Savu_Ioana_1983 a răspuns:

Vreau si eu
niste melodii tot incerc sa compun dar nu imi reusesc te rooog vreo 5 -6

| DoctorM a răspuns:

Te rog imi trimiti si mie niste melodi sunt rapper in devenire si imi trebuiesc si mie niste versuri.

| anduu_8303 a răspuns:

Ce melodii hip hop stiti?
este buna ori ce melodie doar dati-mi cateva! 11