Concurs: Ce melodie ai asculta la infinit?

Concurs: Ce melodie ai asculta la infinit?

Imagineaza-ti ca ai naufragia pe o insula pustie. Ai putea avea doar o singura melodie cu tine. Ce melodie ar fi si de ce?

Pentru cele mai interesante 5 raspunsuri, prietenii de la Zonga ofera 5 conturi gratuite Zonga Vodafone Nelimitat pentru un an. Muzica nelimitata. Mereu cu tine.

Zonga e cel mai nou și usor mod de a asculta muzica. Pe Zonga ai toti artistii si muzica ta preferata fara sa mai ai nevoie sa faci download la melodii sau sa le copiezi de pe un dispozitiv pe altul. Asculti muzica direct de pe Internet, iti creezi playlist-uri si salvezi melodii in colecția ta de favorite, iar Zonga iti sincronizeaza automat toata muzica si preferintele intre toate dispozitivele tale (computer sau telefon mobil).

Ai timp pana luni, 3 decembrie, sa ne impresionezi cu raspunsul. Succes! 

387 răspunsuri:
| LuizaVilceanu a răspuns:

Lil Wayne - How To Love (Shazam Version)

| Subsemnatu a răspuns:

Ombladon Feat Raku- Cautand; d http://www.youtube.com/watch?v=vuME_aoCfWw

| RalluMrr a răspuns:

CRBL feat. Adda - Petre happy

| lastocikin a răspuns:

Funduletul tacatawinking de pe vplay

| SteFan7 a răspuns:

Eu cred ca nu se poate asculta o melodie la infinit. O data si-o data te saturi de ea.

| byjeleu a răspuns:

Ilya what's good is the bestbig grinbig grinbig grinbig grin

| Madiii12 a răspuns:

Bon Jovi-It's my life(http://www.youtube.com/watch?v=vx2u5uUu3DE).Oricat de pustie ar fi insula respectiva si oriunde s-ar situa sunt sigura ca aceasta melodie imi va face simtita prezenta pe toate continentele mapamondului.Refrenul este cat se poate de sugestiv si e un indemn adresat celor aproximativ 7 miliarde de oameni de pe Terra.Pentru mine este ''un certificat de nastere" cu care imi pot dovedi existenta traita prin propria perceptie.Ma regasesc in fiecare vers iar muzica este limbajul comun al oamenilor indiferent ca se afla in Australia sau pe o insula pustie din arhipelagul asiei.Este conexiunea mea cu civilizatiile lumii

| puiu1953 a răspuns:

Fata tatii de gheorghe topa

| revelionn a răspuns:

Travie McCoy: Billionaire ft. Bruno Mars!happy

| alexa291096 a răspuns:

Deepcentral - O stea

| cristina372 a răspuns:

As asculta la nesfarsit Smiley si Alex Velea-cai verzi pe pereti

| irinavid a răspuns:

Call me maybe

| irinavid a răspuns:

Call me maybe

| bella2000 a răspuns:

Eu niciuna pentru ca m-as plictisi de ea.happy

| mihai1932548 a răspuns:

Cai verzi pe pereti- smiley

| Crisan_Daniel_1999 a răspuns:

PSY-Gagnam Style

| Alecsander1800 a răspuns:

Sasha lopez everybody feels alright

| Alecsander1800 a răspuns:

Sasha lopez nou single

| jully6661 a răspuns:

Justus-doi copii

| Zuzu91 a răspuns:

Nyan cat!

| AndraStar a răspuns:

Andra K la Meteo.

| Miaa16 a răspuns:

Beyonce-I was here

| Georgescu_Roberto_1998 a răspuns:

Rihanna-Diamonds:As asculta aceasta melodie deoarece este super si exprima in totalitate cea ce simt fata de lume. Versurile sant cool iar videoclipul este foarte bine realizat, iubesc aceasta melodie si o ascult neincetat.

| Dark_Andra_1997 a răspuns:

Deepcentral - O stea

| maxlucian21 a răspuns:

Toate piesele de la parazitii

| TeodoraSchmiegen a răspuns:

Skizzo Skillz-O cheama

| gh1oc3l a răspuns:

Daca muzica = pasiune, atunci as asculta la infinit Hess Is More-Yes boss ( https://www.youtube.com/watch?v=OyrHIWLK7tI )