Concurs: Ce melodie ai asculta la infinit?

Concurs: Ce melodie ai asculta la infinit?

Imagineaza-ti ca ai naufragia pe o insula pustie. Ai putea avea doar o singura melodie cu tine. Ce melodie ar fi si de ce?

Pentru cele mai interesante 5 raspunsuri, prietenii de la Zonga ofera 5 conturi gratuite Zonga Vodafone Nelimitat pentru un an. Muzica nelimitata. Mereu cu tine.

Zonga e cel mai nou și usor mod de a asculta muzica. Pe Zonga ai toti artistii si muzica ta preferata fara sa mai ai nevoie sa faci download la melodii sau sa le copiezi de pe un dispozitiv pe altul. Asculti muzica direct de pe Internet, iti creezi playlist-uri si salvezi melodii in colecția ta de favorite, iar Zonga iti sincronizeaza automat toata muzica si preferintele intre toate dispozitivele tale (computer sau telefon mobil).

Ai timp pana luni, 3 decembrie, sa ne impresionezi cu raspunsul. Succes! 

387 răspunsuri:
| Zulicious a răspuns:

If I die young - The band Perry.

| TheAnnoyingRocker a răspuns:

Rick Astley - Never Gonna Give You Up

| 4b a răspuns:

James Blunt - You're Beautiful

Răspuns utilizator avertizat
| Smerix a răspuns:

PSY-Gangnam Style >big grin

| Florinaaaaaaaa a răspuns:

Gangnam Style laughing E o melodie ce a innebunit lumea, si la care mereu rad! :d o fredonez zi de zi peste tot. la scoala,in baie, cand ma uit la tv., chiar si pe drum laughing cu siguranta aceasta melodie as alege-o.batting eyelashes m-ar face sa uit de lucrurile de acasa daca as naufragia pe o insula pustie. daca intrebarea aceasta era pusa vara, alegeam vara nu dorm rolling on the floor)))) o piesa ce a innebunit lumea happy acum e urataa... orice in afara de ea. mai bine cant eu, desi nu am voce laughing

| bObby123 a răspuns:

Connect-R - Love Is The Way [ e ea mai veche dar imi place al naibi de mult laughing ]

| ANCFH a răspuns:

Argatu` - O sesiune pe folclorul romanesc si aroman

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Marrachekh Casbach boogie

| suităr a răspuns:

Aura Dion-Friends :X de a-s avea-o pe telefon...sad

| DDCC a răspuns:

Multe și diverse.
Aș opta pentru http://www.youtuberepeater.com/watch?v=j8I_vaes0aE și http://www.youtube.com/watch?v=eNhX35dEGzg, deoarece pe astea le-am mai descoperit în ultimele zile și le-aș asculta pe www.youtuberepeater.com. Music forever!

| Duucu a răspuns:

Bob Marley - Buffalo soldier

| dragos9234 a răspuns:

Disturbed-down with the sickness

| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Hurt - Christina Aguilera
*-*

| TheAce a răspuns:

As asculta Nothing else matters de la Metallica, amintindu-mi de fiecare data ca faptul ca sunt in viata e tot ce conteaza dar si ca trebuie sa ma intorc...and nothing else matters. Solo-ul de la final m-ar linisti de fiecare data si mi-ar da putere.

| Niiiicu a răspuns:

Jay-z niggas in Paris

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

I Won't -Colbie Caillat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Underman - Semantic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Codu' Penal & Monik - Daca n-ai fi tu pentru ca este melodia mea de suflet.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Melodia mea preferata este:
Deep Purple-Child in Time
http://www.youtube.com/watch?v=PfAWReBmxEs
O zi placuta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nane -cand ingeri pleaca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toate melodiile care imi plac, nu pot sa traiesc doar cu una. Fiecare melodie exprima ceva, nu pot sa ascult o melodie trista, daca eu sunt vesela; sau invers

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=D31gn5EyGZ8
Mă va unge la suflețel știind că nu numai eu voi fi/sunt singură.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Guns n roses- Sweet child of mine
O pot asculta la nesfarsit si sa-mi amintesc de copilarie...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=MqoANESQ4cQ Unul din soundtrack-urile vietii mele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

DJ Bobo: Chihuahua

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cedry2k cu Dragonu ak 47-Schimbari de valori

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tokio Hotel - Monsoon