Imagineaza-ti ca ai naufragia pe o insula pustie. Ai putea avea doar o singura melodie cu tine. Ce melodie ar fi si de ce?
Pentru cele mai interesante 5 raspunsuri, prietenii de la Zonga ofera 5 conturi gratuite Zonga Vodafone Nelimitat pentru un an. Muzica nelimitata. Mereu cu tine.
Zonga e cel mai nou și usor mod de a asculta muzica. Pe Zonga ai toti artistii si muzica ta preferata fara sa mai ai nevoie sa faci download la melodii sau sa le copiezi de pe un dispozitiv pe altul. Asculti muzica direct de pe Internet, iti creezi playlist-uri si salvezi melodii in colecția ta de favorite, iar Zonga iti sincronizeaza automat toata muzica si preferintele intre toate dispozitivele tale (computer sau telefon mobil).
Ai timp pana luni, 3 decembrie, sa ne impresionezi cu raspunsul. Succes!
Http://www.youtube.com/watch?v=yhggGrkPKHU&feature=colike
Narcis Iustin Ianau - Nella Fantasia
Este magic, eliberatoare, te inalta spre armonii subtile, te adanceste in profunzimi sufletesti, as asculta-o cu inima, la infinit ca stimul-hrana pentru capacitatea de iubire.
Http://www.youtube.com/watch?v=7jEaIDqHl74&feature=share
Love story-Andy Williams
Orice melodie(una singura)care sa exprime cu adevarat ceva, prin intermediul versurilor sau al refrenului.
Bullet- Partea ta intunecata
In aceasta melodie ma regasesc la varsta de 15-16 ani, eram un copil ce invata ce e iubirea si nu credeam ca poate sa doara dar dupa un timp am inceput sa ii vad partea ei intunecata, dar din contra m-am indragostit mai mult si mai mult pana dragostea sa transformat in URA
Si de fiecare data cand ascult aceasta melodie imi aduc aminte de navitatea copilariei
One Direction Little Things. Pentru ca e linistitoare si de cate ori o ascult ma simt perfecta asa cum sunt. Cred ca o melodie trebuie sa te faca sa te simti bine mai presus de orice si sa te provoace sa o canti si tu la randul tau (chiar daca ai sau nu voce). Muzica e o cale de a-ti exterioriza sentimentele chiar daca esti singur si izolat, chiar daca te simti parasit si nu-ti poti stapani lacrimile; muzica e culoarea din vietile noastre, si depinde de noi cum vrem sa o coloram.
Cirque du Soleil Alegria - Querer
http://www.youtube.com/watch?v=GshYsj8lJPE&feature=plcp
Nu cred ca la infinit, dar oricand cu placere:
Pitbull - Rain Over Me ft. Marc Anthony.
Ma face sa ma simt bine, e vesela si are ritm.
Una nu pot alege, sunt prea multe fara care nu pot trai sa zic asa.Sunt in playlistul meu zilnic, si nu ma simt eu psihic bine pana le ascult.
Munky funky- Corina imi place ca suna bine dar daca toata ar ascultao America ar da dislike pe youtube
K la meteo - Andra ft. What's Up?
pentru ca e o melodie super tare si o stiu pe de rost.
Richard Marx - Right Here Waiting e o melodie de dragoste si cred ca s-ar potrivi sa o ascult pe o insula.Trezeste amintiri