Mai mereu, da faza naspa sunt parintii, dar cand nu sunt acasa: headbang cat ma tine, air guitar( orice solo de chitara oricat de greu ar fi eu il fac, desigur cu gibsonu meu invizibil).\m/
Eu am mereu astfel de momente. Niciodată nu pot sta pe scaun când ascult muzică. Vorbesc serios.
Rock on \m/
@Crisis, @Jelli
Aceleași simptome le am și eu Și pe mine mă enervează că nu am un spațiu al meu în care să mă desfășor când e tot familionul acasă, și mie îmi vine să mă plimb prin cameră.
Mă bucur că nu sunt anormal
Ce bine ca nu sunt singura faza e ca uneori cand imi pun castile uit de ceea ce se petrece in jurul meu si pur si simplu nu-mi pot stapani corpul!
Am momente destule, sincer .Ori fac air guitar, ori iau incep sa iau 2 bete si sa tin ritmul de baterie.Asta e, muzica imi curge prin vene.
Mereu. Nu-mi place cand sunt parintii acasa fiindca nu pot sa "ma desfasor" cand ascult.
Da,cum sa nu.
o dispozitie energica ne indeamna sa mai avem anumite apucaturi, daca ascultam o melodie care ne ofera adrenalina si sangele in vene vibreaza la auzul acestei melodii, atunci tindem sa "dam din cap" sau orice altceva ne trece prin cap in acele momente.
La fel! Cred ca orice rocker adevarat are astfel de momente.
@megadeth si eu am un gibson invizibil
SoloSoul daca eu ma dau mare cand iti povestesc frenezia unui moment unic inseamna ca tu nu ai idee ce iti explic
Soareee nu cred.mai degraba tu mori dupa o suspendare din aia epica de o luna de zile
Ooo yea baby iubesc rockul il simt imi curge prin vene simt fiecare nota si si fiecare vers in timp ce fac headbang
Da nu ma intereseaza.fiecare moment e unicc
cear fi sa umplu tpuul cu povestirile mele tampite despre momentele unice pe care le traiesc?
Ba da.Trebuie sa sar, sa cant la chitara mea imaginara, dar din pacate parintii sunt mai mereu acasa
Mereu am astfel de momente Mai ales în baia fetelor la şcoală, în pauze sau chiar şi acasă :X
Ma pun si uite ca mor de frica.Hai... cearta asta dureaza de secole si nu ai fost in stare sa faci nimic pana acum Sa te vad in continuare