| AnnaSpiritualRavishment a întrebat:

Consider rockul ceva super.Vibrez impreuna cu el.Ieri nu puteam sta pe scaun...imi doream sa dau din cap. Voi aveti astfel de momente?

Răspuns Câştigător
| megadeth_5578 a răspuns:

Mai mereu, da faza naspa sunt parintii, dar cand nu sunt acasa: headbang cat ma tine, air guitar( orice solo de chitara oricat de greu ar fi eu il fac, desigur cu gibsonu meu invizibil).\m/

30 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

Eu am mereu astfel de momente. Niciodată nu pot sta pe scaun când ascult muzică. Vorbesc serios.

Rock on \m/

| TeoPT a răspuns:

@Crisis, @Jelli
Aceleași simptome le am și eu laughing Și pe mine mă enervează că nu am un spațiu al meu în care să mă desfășor când e tot familionul acasă, și mie îmi vine să mă plimb prin cameră.

Mă bucur că nu sunt anormal laughing

| Aiicha a răspuns:

Ce bine ca nu sunt singurahappy faza e ca uneori cand imi pun castile uit de ceea ce se petrece in jurul meu si pur si simplu nu-mi pot stapani corpul!

| Sἶrenἶa a răspuns:

Sa sti ca am uneori.

thinking

| Bogdanux a răspuns:

Am momente destule, sincer laughing.Ori fac air guitar, ori iau incep sa iau 2 bete si sa tin ritmul de baterie.Asta e, muzica imi curge prin vene.

| Crisis a răspuns:

Mereu. Nu-mi place cand sunt parintii acasa fiindca nu pot sa "ma desfasor" cand ascult. laughing

| CoquineNoire a răspuns:

Da,cum sa nu.
o dispozitie energica ne indeamna sa mai avem anumite apucaturi, daca ascultam o melodie care ne ofera adrenalina si sangele in vene vibreaza la auzul acestei melodii, atunci tindem sa "dam din cap" sau orice altceva ne trece prin cap in acele momente.

| Flav a răspuns:

Copii.

| soraGrime a răspuns:

La fel! Cred ca orice rocker adevarat are astfel de momente.
@megadeth si eu am un gibson invizibil day dreaming

| AnnaSpiritualRavishment explică:

SoloSoul daca tu esti lesinata nu te lua de noi

SoloSoul daca eu ma dau mare cand iti povestesc frenezia unui moment unic inseamna ca tu nu ai idee ce iti explic

Soareee nu cred.mai degraba tu mori dupa o suspendare din aia epica de o luna de zile

Soareee nu e problema gasim noi un motiv

Soareee esti asa sigura? nu te pune cu mine

Soaree daca MUREAI de frica acum eram fara tine

| Raengar a răspuns:

Ooo yea baby iubesc rockul il simt imi curge prin vene simt fiecare nota si si fiecare vers in timp ce fac headbang

| Liviuuuuu a răspuns:

La fel si aici

| marioneta1991 a răspuns:

Te dai mare?

| marioneta1991 a răspuns:

Da nu ma intereseaza.fiecare moment e unicc
cear fi sa umplu tpuul cu povestirile mele tampite despre momentele unice pe care le traiesc?

| Fiction a răspuns:

Ba da.Trebuie sa sar, sa cant la chitara mea imaginara, dar din pacate parintii sunt mai mereu acasa sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Îmi vine să mă plimb prin cameră big grin. N-am stare, adrenalina.
Credeam că doar eu sunt anormală laughing. Mă bucur că e normal.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intodeauna! citeste raspunsurile celorlalti, si cred ca tot ce au zis ceilalti utilizatori este valabis si pentru mine!
respect

| RoxanaGhost a răspuns:

Mereu am astfel de momente laughing Mai ales în baia fetelor la şcoală, în pauze sau chiar şi acasă laughing :X

| Yell0w a răspuns:

Lesinata dupa atentie

| Yell0w a răspuns:

Tu crezi ca mi se rupe de o suspendare?laughing nu imi pot face alt cont sau ce?

| Yell0w a răspuns:

Nici nu vad motivul pentru care sa fiu suspendata

| Yell0w a răspuns:

No sa gasesti kiss asa cum nu ai gasit nici pana acum

| Yell0w a răspuns:

Ma pun kiss si uite ca mor de frica.Hai... cearta asta dureaza de secole si nu ai fost in stare sa faci nimic pana acum laughing Sa te vad in continuare

| Yell0w a răspuns:

Wow.Ma dai pe spate cu logica ta kiss

Întrebări similare