Nu e adevarat, asa este, exista si rock-ul satanic desigur, dar exista si rock-ul usor, si eu ascult rock, bande precum Linkin Park, Skillet, Three Days Grace, Hollywood Undead, Avenged Sevenfold, care nu au legatura cu muzica satanista, dar rock-ul este un gen de muzica rebel, si asta transmite, adica "fa ce vrei, fa ce-ti place, traieste cum vrei, etc", muzica trupelor de mai sus m-au ajutat de foarte multe ori sa imi ridic moralul si sa prind curaj (spre deosebire de alti care imi fac doar nervi), multi interpreteaza gresit rock-ul, dar nu ar pune mana sa le asculte putin muzica, sa vada cat de diferite pot fi genurile de rock.
Depinde care. Rock-ul, de dinainte de 2000 - acela, incipient - acela a dat tonul la dezvoltarea multor altor genuri. a fost un lucru revolutionar.
Insa rockerii care canta despre satana si au simboluri pe masura,,,,, iti dai seama ca aia s-au abatut de la drum si de la scopul muzicii, slavind pe un demon,,,,,,, Pff!
Da normal. Eu merg seara pe un camp, cu o cruce de lemn, si ii dau foc in timp ce fac headbang pe Nirvana cea mai tare trupa de metal nu...
Led Zeppelin fac muzica perfecta pentru mutilat bebelusi si sacrificat virgine.
Hail Satan!
da si chiar am vazut documentare si filme daca ai vazut jennifers body ai vazut ca tipul ala care era rocher a fost sacrificat lui satan pentru ca asculta roc
GrigoreTiberiu întreabă:
Liviu6763 întreabă: