ARCKANUM,imi cer scuze, dar nu intelesesem ce vroiai sa ziciam inteles total pe dos.imi asum greseala
Trebuie rectificat articolul: ''... dupa ce a ascultat o melodie Tokio Hotel, BVB sau Alesana, idiotul a facut ce era mai bine pentru societate''
Ştii ceva? Ăsta e cel mai tâmpit lucru pe care l-am citit vreodată, şi tu probabil eşti cea mai tâmpită fiinţă de pe pământ pentru că ai scris asta.
Fi mă sigur că ăla nu s-a sinucis pentru că a ascultat o melodie rock. S-a sinucis pentru că probabil avea alte multe probleme de rahat în viaţă şi săracul s-a gândit că sinucindu-se totul se va rezolva.
Şi, în plus, nu poţi cataloga o persoană ştiind doar ce gen de muzică ascultă, te-ai luat şi tu după toţi handicapaţii şi acum vii cu comentarii de-astea prosteşti.
Dacă cineva ascultă rock, nu înseamnă că e sinucigaş sau nu ştiu ce altceva, de fapt dacă o persoană ascultă rock înseamna că face parte din categoria celor cu gusturi muzicale bune, pentru că rock-ul este singurul gen de muzică care chiar îţi transmite un mesaj şi emoţii, sentimente.
Aşa că fă o favoare lumii şi nu mai pune întrebări sau comentarii de oameni proşti şi maturizează-te.
Draga fetita/baietel. 1 la mana. eu am postat cretinismul unor adolescenti. daca esti asa afectat/afectata, inseamna ca te numeri printre ei si nu stii cum sa iti manifesti frustrarea. 2 la mana, cred ca ar trebui sa iti masori cuvintele, copil/copilita, ca nu avem aceeasi varsta si nu cred ca ar fi prea indicat sa incepi cu jignirile fara sa iti analizezi raspunsul la intrebarea perfect formulata si adaptata situatiei. si 3 la mana, esti cam agramata. de virgula nu ai auzit? esti cam patetic/a. repet, citeste atent/a intrebarea, si revizuieste-ti raspunsul. majoritatea oamenilor GANDESC inainte sa raspuna. tu esti exceptia. felicitari, copile.
Wow sa stii ca m-ai dat pe spateu esi ala care nu gandeste. daca ai gandi nu ai mai intreba ce ai intrebat
Sa clarificam problema a fost postata si la adolescenti ca sa se trezeasca plozii de liceu. la muzica a fost postata pentru a vedea oamenii cu cap cum se pateaza imaginea rockerilor din cauza tembeilor ce comit asemenea fapte. bineinteles ca peste cateva zile toata lumea va zice ca ala s-a aruncat din cauza muzicii. eu am vrut doar sa trag un semnal de alarma, vad ca voi nu il intelegeti.
Imbecilitatea adolescentina se manifesta la adolescentii imbecili. Eu am 13 ani, ascult rock si metal si nu fac faze exagerate. Mai corecteaza putin ca pare o insulta la adresa tuturor rockerilor adolescenti.
Abia acum va deschideti ochii? of. greu e sa citesti atent ceva . eu am vrut de fapt sa accentuez ca din cauza cretinilor de genul, imaginea noastra e patata, si televiziunile din rusia iar o sa zica ca din cauza rockului se sinucid tinerii. vad ca tu ai priceput mesajul, prin care am zis ca sa se arunce cu totii, dar nu pe rock, ci pe hannah montana sau alt rahat. mersi de intelegere. alta data te rog, si va rog cititi mai atenti, nu sariti cu gura din prima. nu am intentii rele cu oamenii care sunt ca mine.
In privinta asta ai foarte mare dreptate!
Sti ceva nu ai dreptul sa spui tu ca hannah montana nu canta bine eu poate ascult doar o melodie dea ei (true friend)dar din cate stiu este foarte populara si are multi fani si justin bieber canta frumos asa ca nu mai vorbi
Uite ce e ma cap de... nu se merita sa te jignesc... daca u crezi ca ala vai era mare rock-er nu era sa aruncat ca prostu asta e sti ceva ma daca iti place cu adevarat un gen de muzica cine esti u sa vi si sa imi zice u mie sa ascult ce iti place tie. Ca ma rog cine esti u ma? Ascult ce vreau eu nu ce vrei u daca tie iti place justin biberon si aia cu parul blond care o cazut de 3 ori planton in W.C bun. Dar nu veni u sa te dai u mare si sami spui ce sa ascult daca esti asa tare date cu capu de pereti canbd ascult justin biberon
imi place stilul tau. citeste atent, nu ti-am spus tie sa asculti ceva. repet, am vrut sa trag un semnal de alarma ca din cauza cretinilor de genul se pateaza imaginea celor ce asculta muzica buna. cu tine incetez discutia aici, ca vad ca cica esti om cu cap si nu vreau sa ma cert cu cei ce asculta muzica buna. ca ei nu inteleg un lucru, aia e partea a 2a
Bine ma frate atunci imi cer eu scuze am vazut mesajul l-am inteles gresit ca o ofensare asupra rockului si m-am simntit ofensat si am ripostat ba frate atunci imi cer eu scuze si gata.