anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Copiii incredibili!
Va place cum canta aceasta copila?
http://www.youtube.com/watch?v=TJuU3ljjCMc

25 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Superb! Imi place la nebunie. M-a emotionat pana la lacrimi. Chiar plang laughing

| JeSa a răspuns:

Waiiii, Doamne, ce îngeraş talentat!
Merci.
Bro - îţi dau dreptate,,, dar mai toţi copii mici îs frumoşi,(ei)îşi descopăr în timp, anumite calităţi...deciwhistlingtonguenu fi "rău"!

| JeSa a răspuns:

"Sensei.BRO----Andrei a răspuns:
Criticule, am un prieten care se tine dupa mine si-mi tot da stupide. Ce sa faca si el, si-a gasit in sfirsit un rost in viata

JeSsYkA, nu sint rau sint corect, Cleopatra Stratan are voce mai misto"
oh go on relax, şi eu la fel păţesc, atâta pagubălaughing)... apropos, iar trebuie să-ţi dau dreptatetongue

| Ea12345 a răspuns:

Da, are o voce buna, insa mai are de lucrat...

gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Da...am vazut mai multi copii la concursul "Io canto" si sunt impresionata de vocile lor. Cel mai mult mi-a placut micuta pe care ne-ai invitat s-o vedem si apoi un baiat care promite sa fie o voce in Italia. Vocea ei este inca neformata avand vreo 5-6 ani. Referitor la comparatia cu Cleopatra Stratan, pot spune ca tatal ei i-a compus melodiile pentru vocea ei. Melodiile se asemana (precum si ale lui) si sunt compuse special pentru varsta ei, pe cand fetita din Italia a cantat o melodie pentru adulti, iar efortul este foare mare.Multumesc pentru postare!

| ☺Clau☻ a răspuns:

Canta foarte frumos, imi place mult vocea ei

| SufletDeCopil a răspuns:

Buna. Da are o voce divia acea fetita love struck este foarte talntatahappy Bravo eihappy

| Agapimu a răspuns:

Nu

| Marian™® a răspuns:

Nu prea...

| Ploaia a răspuns:

Sa-ti vina sa plangi, uimitor...

| maryana5 a răspuns:

Uite viitorul megastarwinking

| ByLoREDaN a răspuns:

Una bambina davvero fantasticawinking Una voce magnifica e una canzone che se viene capita e ancora piu piacevole! Complimenti!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cânta superb dar oare peste ani se v-a putea lansa?¿Va putea face o cariera din asta?¿ Sau vocea ei va fi la fel?¡

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nop, poate in viitor daca-si exerseaza vocea sa iasa ceva, dar acum ii tremura vocea si cinta fals. Uite una cu voce mai buna. Recunoaste ca are voce mai misto, nu se aude tremuratul din vocea italiencei si are un glas mult mai natural.
http://www.youtube.com/watch?v=Vmyo3uXYTcI

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Bro-acum ma uit la aceasta emisiune... ii tremura vocea pentru ca sa incurcat prima oarahappy
A uitat versurilehappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

P.S...acea fetita canta in direct! Live.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eh, tot romanca noastra e mai talentata laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Bro- vad ca te-a curentat lumea cu cate un stupidhappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Criticule, am un prieten care se tine dupa mine si-mi tot da stupide. Ce sa faca si el, si-a gasit in sfirsit un rost in viata laughing
JeSsYkA, nu sint rau sint corect, Cleopatra Stratan are voce mai misto tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In mod normal mi-ar fi placut mult vocea micutei, dar acum sunt prea...intelegeti ce spun, de nu-mi mai pasa nici de viata mea...Bro,cred ca prietenul tau ma va lua pe mine in vizor, dar nu-mi pasa absolut deloc! Daca nu-mi mai pasa catusi de putin de viata mea, de ce mi-ar pasa de un stupid?! PS:nu mi-a spart nimeni contul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Katya, de ce esti suparici?batting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Chiar m-a emotionat...imi pare rau sa stiu ca si noi, romanii, avem asemenea talente, dar aici nu`s asa de apreciate. Pacat!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eh BRO, ieri s-au intamplat prea multe intr-o zi... dar azi sunt happy, nu-mi mai pasa de ce-a fost ieri pentru ca totul s-a rezolvathee hee. Daca vrei sa afli, uita-te la ultima mea intrebarewinking.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Katya, am citit. Ti-am raspuns acolo cu ceva ce se potriveste si acolo si aici happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, chiar e talentata!