Waiiii, Doamne, ce îngeraş talentat!
Merci.
Bro - îţi dau dreptate,,, dar mai toţi copii mici îs frumoşi,(ei)îşi descopăr în timp, anumite calităţi...decinu fi "rău"!
"Sensei.BRO----Andrei a răspuns:
Criticule, am un prieten care se tine dupa mine si-mi tot da stupide. Ce sa faca si el, si-a gasit in sfirsit un rost in viata
JeSsYkA, nu sint rau sint corect, Cleopatra Stratan are voce mai misto"
relax, şi eu la fel păţesc, atâta pagubă)... apropos, iar trebuie să-ţi dau dreptate
Da...am vazut mai multi copii la concursul "Io canto" si sunt impresionata de vocile lor. Cel mai mult mi-a placut micuta pe care ne-ai invitat s-o vedem si apoi un baiat care promite sa fie o voce in Italia. Vocea ei este inca neformata avand vreo 5-6 ani. Referitor la comparatia cu Cleopatra Stratan, pot spune ca tatal ei i-a compus melodiile pentru vocea ei. Melodiile se asemana (precum si ale lui) si sunt compuse special pentru varsta ei, pe cand fetita din Italia a cantat o melodie pentru adulti, iar efortul este foare mare.Multumesc pentru postare!
Una bambina davvero fantastica Una voce magnifica e una canzone che se viene capita e ancora piu piacevole! Complimenti!
Nop, poate in viitor daca-si exerseaza vocea sa iasa ceva, dar acum ii tremura vocea si cinta fals. Uite una cu voce mai buna. Recunoaste ca are voce mai misto, nu se aude tremuratul din vocea italiencei si are un glas mult mai natural.
http://www.youtube.com/watch?v=Vmyo3uXYTcI
In mod normal mi-ar fi placut mult vocea micutei, dar acum sunt prea...intelegeti ce spun, de nu-mi mai pasa nici de viata mea...Bro,cred ca prietenul tau ma va lua pe mine in vizor, dar nu-mi pasa absolut deloc! Daca nu-mi mai pasa catusi de putin de viata mea, de ce mi-ar pasa de un stupid?! PS:nu mi-a spart nimeni contul.
CopilRasfatzat întreabă:
anonim_4396 întreabă: