| Fiction a întrebat:

Credeti ca are ceva daca ascult aproape tote genurile de muzica?(fara manele si hip-hop)

9 răspunsuri:
| Dumnezău a răspuns:

Mda,imi si imaginez playlistul tau.Manele new-age,gen Inna,DJ Sava,sau Raluka din plin,un dubstep pe acolo,un pop mai vechi,ceva balada probabil de la Celine Dion, iar din ''rock'', un Tokio Hotel sau un Evanescence strecurat acolo. Buna incercare!

| Fiction explică (pentru Dumnezău):

Ce prost esti...nu ascult chestii de genu' ala...Ce ascult eu sunt cateva trupe coreene,Taylor Swift,O melodie de la Metallica,Three Days Grace,Breaking Benjiamin, Flyleaf, Seether si Bullet For My Valentine-Tears don't fall.Imi plac si vreo 2-3 melodii de la Demi Lovato.

| TeoPT a răspuns:

Nu, nu e bine. Și nici nu se poate. Este imposibil să asculți house, dance, rock, metal, muzică clasică, jazz etc în același timp. Dacă în universul tău limitat, toate genurile de muzică înseamnă pop și house, atunci da, se poate.

| blueangel99 a răspuns:

Nu are nimic. Şi eu sunt deschisă la toate genurile de muzică(excludem manelele)

| aliceinchains a răspuns:

De ce sa aiba ceva? Insa e cam greu sa-ti placa mai toate. Adica asculti pop sau dance si black metal? Nu prea se pupa.

| îîîîîî a răspuns:

Vaiiiii... crima! straight face r u kiddin'?

| DeliaMarius a răspuns:

Foarte bine.

| anemary12 a răspuns (pentru DeliaMarius):

Nu e nici o problema! Foarte bine ca asculti toate genurile mai putin manele si hip-hop! nu e neaparat un singur sau doua genuri!happysa-ti placa! sper ca ti-am fost de ajutor

| sergiuanton a răspuns:

Nu are importanta ce asculti. Conteaza sa iti placa tie.