| blonda_9284 a întrebat:

Credeti ca in afara de Paula Seling si hai sa zicem Andra si Marcel Pavel, Romania mai are voci bune?

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Bineinteles. Sa nu uitam de Luminita Angel, Nico, Monica Angel, Iris, Cargo, Holograf, Nicola, Loredana Groza, Phoenix, Taxi, Voltaj, Florin Chilian, Ada Milea, Stefan Banica, Elena Gheorghe si multi, multi altii.

22 răspunsuri:
| Ana_6509 a răspuns:

Mihai Traistariu care de altfel ne-a reprezentat foarte bine la Eurovision, Monica Anghel, Mirabela Dauer, Cristi Minculescu, Dan Bitman şi acestea sunt doar câteva.

| DakotaRoyse a răspuns:

Andra n-are voce, în primul rând. Cred că există alţii în afară de ea, mai buni.
Hmm, da' totuşi suntem cam săraci în artişti buni.

| Irinna a răspuns:

NU! Eu cred ca voci bune in Romania sunt numai Andra :X si Paula =p~

| RMihai a răspuns:

Dan bittman(holograf), crisitiam minculescu (iris), ducu bertzi, dan balan chiar.mai sunt prin lista http://ro.wikipedia.org/......om%C3%A2ni daca ii punem la socoteala si pe cei care canta muzica populara

| zizi000 a răspuns:

DA,. stefan banicahappy

| PrivateGod a răspuns:

Sa nu uitam de Radu Almăşan! Omul asta stie sa cante!

| cryna a răspuns:

Clar.romania are multe voci bune chiar foarte bune

| kire a răspuns:

Da... dupa un top francez al ziarului Le Monde, Nicolae Guta este pe locul 4 pentru "cel mai bun disc" cum a ajuns Romania...

| mimpyan a răspuns:

Lora Petrescu si nu numai...

| Mileeee98 a răspuns:

Pai...Voltaj...Holograf,Iris, mai multi

| Biank_8453 a răspuns:

Andreea Banica si Delia au voci bune

| anaanitaa a răspuns:

Daa... sunt ff multi. Romania e plina de talente...hee hee)

| schafer a răspuns:

L-ai uitat pe fernando de la caransebes laughing

| anonimeea a răspuns:

Da mai sunt multe voci bune.care pot canta o seara intreaga live.

Antonia, Delia, Loredana Groza, Puya, CONNECT-Rlove struck, Alex Velea.

si etc...sunt multe voci bune. dar si multe pitipoance fara vocehappy

| anonimeea a răspuns:

Inna e cea mai penibila voce din rom.laughing

| PinkNightmares a răspuns:

Pai trupa Simplu, Andreea Balan, Andreea Banica, Anda Adam, Elena Gheorghe, si mai sunt foarte multi! Fundita?big grin

| robygabitzu1997 a răspuns:

Romania are multi cantareti care au voce ex:voltaj, inna, simplu etc...

| Hisaya a răspuns:

Eu zic ca Andreea Balann are voce. Si desigur, mai au voci bune si artisii mai vechi. Inna are o voce mixata, comuna, dar are melodii care, cum le asculti odata, iti raman in cap.

| Enma a răspuns:

Nu cred in afara de dj buni pe care ii avem mai mult ca sigur happy (dar ei nu intra la voce )... pe plan muzical

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai da. voltaj, Conecte'r, Elena Gheorghe, Alexandra Stan.

| 03aprilie a răspuns:

Da, dar Andra are o voce minunata. Ce sa zic... Eu zic ca nu-i cinstit cu AAnnddrraa.

| EoORIGINAL_9331 a răspuns:

Florin Salam laughing!( glumesc ). O alta voce buna a romaniei este Inna sau Smiley Sau CRBL. (restul sunt falsi ) adica folosesc inregistrari.