Bineinteles. Sa nu uitam de Luminita Angel, Nico, Monica Angel, Iris, Cargo, Holograf, Nicola, Loredana Groza, Phoenix, Taxi, Voltaj, Florin Chilian, Ada Milea, Stefan Banica, Elena Gheorghe si multi, multi altii.
Mihai Traistariu care de altfel ne-a reprezentat foarte bine la Eurovision, Monica Anghel, Mirabela Dauer, Cristi Minculescu, Dan Bitman şi acestea sunt doar câteva.
Andra n-are voce, în primul rând. Cred că există alţii în afară de ea, mai buni.
Hmm, da' totuşi suntem cam săraci în artişti buni.
Dan bittman(holograf), crisitiam minculescu (iris), ducu bertzi, dan balan chiar.mai sunt prin lista http://ro.wikipedia.org/......om%C3%A2ni daca ii punem la socoteala si pe cei care canta muzica populara
Da... dupa un top francez al ziarului Le Monde, Nicolae Guta este pe locul 4 pentru "cel mai bun disc" cum a ajuns Romania...
Da mai sunt multe voci bune.care pot canta o seara intreaga live.
Antonia, Delia, Loredana Groza, Puya, CONNECT-R, Alex Velea.
si etc...sunt multe voci bune. dar si multe pitipoance fara voce
Pai trupa Simplu, Andreea Balan, Andreea Banica, Anda Adam, Elena Gheorghe, si mai sunt foarte multi! Fundita?
Romania are multi cantareti care au voce ex:voltaj, inna, simplu etc...
Eu zic ca Andreea Balann are voce. Si desigur, mai au voci bune si artisii mai vechi. Inna are o voce mixata, comuna, dar are melodii care, cum le asculti odata, iti raman in cap.
Nu cred in afara de dj buni pe care ii avem mai mult ca sigur (dar ei nu intra la voce )... pe plan muzical
Da, dar Andra are o voce minunata. Ce sa zic... Eu zic ca nu-i cinstit cu AAnnddrraa.
Florin Salam !( glumesc ). O alta voce buna a romaniei este Inna sau Smiley Sau CRBL. (restul sunt falsi ) adica folosesc inregistrari.
Patricia444 întreabă: