Ei bine nu stiu sigur daca si ea este dar! Producatorul ei in trecut apartinuse unei gasti de,, Satanist''-persoane care se drogau si omorau pers. nevinovate el arata asta in videoclip. create de el cel mai bine se observa in Alejandro deoarece in primul rand : Alejandro=Alexandru=Antihrist
. In al doilea rand,, Coroana'' din capul ei nu este o coroana ci sunt 3 coarne. Lady Gaga are 3 coarne asemenea lui Baphomet.Baphomet...diavolul cu 3 coarne
Crucea întoarsă de pe hainele de călugăriţă ale lui Lady Gaga. Crucea întoarsă este văzută în genere ca un simbol satanic, deoarece pare a nega martiriul lui Iisus.
Lady Gaga face sex cu Antihristul ( se observa in video. cu barbatul din pat).
Lady Gaga se transformă într-o fiinţă luciferică.
După ce are sex cu Anticristul, Lady Gaga, în videoclip, experimentează un orgasm, iar, după acesta, trupul ei se transformă (destul de macabru) într-o figură hidoasă care se dizolvă uşor în lumina…luciferică. Oameni imbracati in negru, emisarii Satanei.Deci Lady Gaga spune ca se roaga zi de zi ff mult. dar ea nu crede in Dumnezeu ( atunci la cine se roaga ). Lady Gaga este satanista.ADEVARAT! NU MINT!
~> Nimeni nu poate stii asta! Doar ea! Dar, cum zic si altii. trebuie sa fii nebun sa desconsideri pe altii asa. Ce nu intelegeti? Vrea sa para o persoana care nu este de fapt... "Lady Gaga" e o inventie. Stefani Germanotta e o persoana. Care gandeste traieste si face totul ca noi. Ascult-o in interviuri. La chestii de caritate. Aia e adevarata Stefani. Nu Lady Gaga din concerte si videoclipuri. E si ea om! Are dreptul sa se distreze ca noi toti. Dar, in ceea ce priveste asta nu'mi face griji. Svonurile sunt din invidie.
Inteleg ca asta e stilul ei de a se imbraca si de a-si face clipurile.La inceput nici eu nu credeam, dar uitati-va si la versiunile backwards ale melodiilor sa vedeti ca contin niste mesaje si in unele chiar vorbeste de ala rau.De exemplu in de exemplu versiunea backwards papparazzi http://www.youtube.com/watch?v=5dQpNQ6-zBQ
Oricum Lady gaga nu ar fi singura cu clipuri ciudate si mesaje ascunse i clipuri, Madonna are chiar mai multe
http://www.youtube.com/watch?v=M49BdYP8TFc
Oricum Lady Gaga nu e singura cu videoclipuri ciudate si mesaje satanice, Madonna le are pe cele mai multe.
http://www.youtube.com/watch?v=M49BdYP8TFc
Chiar si asa inca imi place muzica lor.
Daca esti fan de-al ei te sfatuiesc sa nu mai fi, pentru ca da e satanista si sunt mai multe probe care dovedeste asta!
citeste aici:http://revolutiaiubirii.wordpress.com/......lluminati/
si iti mai dau niste videoclipuri care arata ce inseamna muzicaa de la sfarsit la inceput da e o problema, sunt in engleza si in spaniola dace intelege e treaba ta
http://www.youtube.com/watch?v=xK1YvIKDnRM
http://www.youtube.com/watch?v=iMZrI5v0hU4
http://www.youtube.com/watch?v=HOMNoHFQruI
http://www.youtube.com/watch?v=crJzwhr6H9A
si asta e numai in spaniola:http://www.youtube.com/watch?v=cEMTGqND8Q4
sper ca te-am ajutat sati deschizi ochii si eu eram fan de-al ei da vcand am aflat asa ceva nu-mi mai plece deloc!
Pha voi nu va dati seama de lady gaga...scrieri pe youtube ''mesaje subliminale'' si o vedeti cate chestii satanice sunt in reclame si in videoclipurine lui lady gaga
Este CATEGORIC! nu mai incape indoiala dupa ce am vazut si eu pe youtube mesajele ascunse din melodia paparazzi :-s
Poate ca ultimile doua melodii ale ei va vor convinge ca este satanista. Ma refer la "Born this way" si "Judas". Puteti eventual sa cautati versurile si sa incercati sa intelegeti ce vrea sa zica. Oricum, eu nu imi mai bat capul, deja sunt inconjurat de cretini care ma contrazic fara niciun argument cu toate ca le arat negru pe alb dovada.
Mda cu siguranta ledy gaga e satanista si multa lume zice asta putem observa asta dupa combortamente deci ati vazut cum in fiecare videoclip apar secventse in care isi acoper un ochi? ala are legutura cu anubis ceva de genu sau cand isi face mana asa in forma de sase si si-o pune la ochi sasele ala vne de la numarul 666 daca nu v-ati dat seama ala e nr diavolului si la fel si fulgerul ei si acum si melodia aia judas deci o luam logic iuda a fost cel care la tradat pe isus si aia spunea asa:im in love with judas sau ceva de genu insa tot legat de asta, asa in concluzie sunt indragotita de iuda adica cum ar veni de pacatsi videoclipul prea excentric mult prea excentric si era o secventsa cum ea ar fi maica fecioara deci pur si simplu bataie de joc na acum imi dau seama ca nu ea a facut coregrafia si versurile insa nah nu stiu parerea mea si a multor dintre prietenii mei este ca lady gaga e satanista si dpa nume pare cam dusa adica am citit ca inseaman naiv prostut etc etc
Eu cred ca ii o fraiera!
nu stiu daca neaparat ii satanista dar nu ii departe tot ce face ca sa iasa in evidenta ii foarte stupid...si de multe ori se da degol.eu cred ca daca i-ai cunoaste personalitatea ei. TEAI RAZGANDII TOTAL! si cum sa nu se drogheze din moment ce n-are ce face cu bani toti se prostesc cand nu mai au ce face cu banii!
ASCULTAMA!
poti sculta muzica si de la alcineva.sunt sigura ca vei gasi ceva sa iti placa! :*
Poti sa stii ca-i satanista. mai ales prin simbolurile oculte care le prezinta prin videoclipurile ei. uita-te putin la born this way si ai sa vezi acolo.
Http://revolutiaiubirii.wordpress.com/......lluminati/ verifica site-u asta...nu zic eu ca am ceva impotriva ei da is prea mari coincidentele.
Nu stiu exact, dar tind sa cred ca da. Si acum hai, sariti-mi toti in cap ca e cute ca e blonda, ca e felul ei de a fi, ca are tate mari si d-aia nu e satanista. Va lansati in niste afirmatii pe care habar nu aveti sa le sustineti. Are tone de videoclipuri incarcate cu simbolistica satanica. Nu ma crezi? Deschide ochii mai bine. Este de ajuns sa te uiti la imaginile sau clipurile video a lui la Lady Gaga pentru a observa că ea ascunde în mod constant unul din ochii ei. Majoritatea oamenilor vor interpreta acest lucru ca fiind ceva cool-misto sa faci asa ceva,.sau ca pe o moda/stil. Cei care cunosc cat de cat simbolurile Illuminati stiu ca Ochiul-atotvazator este cel mai recunoscut simbol al acestora. Gestul de a ascunde un ochi, de obiciei pe cel stang; duce inapoi in timp la Ordinele oculte. Cautati explicatia originii ochiului lui Horus.
Sa luam videoclipul cu care a "spart gura targului" la o analiza semiotica. In videoclipul Paparazzi, cantareata apare pe bancnota de 100 de dolari, in dreapta sa scriind "United States of Lady Gaga". Dolarul american este oricum plin de simboluri masonice, sa fie o referire la Noua ordine Mondiala? In minutul 1:18, un ziar sta pe jos printre bancnote de dolari. Interesant este titlul ziarului "THE EVENING STAR". Observati cum apare in cuvantul STAR simbolul nazist SS? Mai departe, minutul 3:49 este o tipa (sau tip, nu pot sa-mi dau seama), imbracata in alb cu o palarie prin care ies doua coarne. Poza asta ramane doar o fractiune de secunda in cadru, si imi aduce aminte de metodele de neuro-programare vizuala, in care subiectului ii se arata o serie de fotografii brutale intr-o succesiune foarte rapida. Pentru mai multe detalii cititi cartea (sau uitati-va la film) A clockwork Orange de Anthony Burgess. Si daca tot vorbim despre filme, mai uitati-va si la Metropolis, care povesteste istoria unei femei din clasa muncitoare, ce a fost aleasa de reprezentantii unei organizatii oculte, pentru a transforma-o in robot, folosindu-se de stiinta si magie neagra. Aceasta transformare ar putea fi o metafora pentru controlul mintii. Odata transformata in robot, femeii i se ofera sarcina de a corupe alti reprezentanti ai clasei muncitoare. Inapoi la videoclip. Dupa ce a fost aruncata de pe balcon de catre iubitul ei, cade intr-o transa (spirala hipnotica iar cuvantul "beautifull se tot repete, ca si cum ar vrea sa hipnotizeze pe vizualizator.) Dupa care apare intr-o limuzina inconjurata de "men in black" probabil noii sai prieteni iluminatti. Revenind. Dupa toata harababura asta, apare si ea imbracata... din senin... ca un robot. Sa fie iar o trimitere catre femeia robot al celor de la Metropolis? Daca inca mai credeti ca mananc ****, in ultimul ei videoclip "Judas" versurile suna cam asa, "I couldn't love a man so purely
Even darkness forgave his crooked way" sau "In the most Biblical sense,
I am beyond repentance
Fame hooker, prostitute wench, vomits her mind
But in the cultural sense
I just speak in future tense
Judas kiss me if offensed,
Or wear ear condom next time" si preferata mea este "Jesus is my virtue,
Judas is the demon I cling to". Bun acum ca am terminat te analizat toate miscarile dnsoarei Gaga. Mai am un singur lucru de precizat. Directorul videoclipului "Paparazzi" este Jonas Åkerlund, bateristul pentru trupa de viking metal Bathory, care de-a lungul existentei lor au raspandit mesaje satanice. Asa ca daca mai aud pe cineva ca zice... nu are cum **** ca are o fata prea dulce... INNEBUNESC
Da este satanista un om sau ceva critic nu mai stiu a luat fiecare melodie aiei si a citit cuvintele invers. Iar in melodie fiecare cuvant citit invers scrie despre satana si Rihanna idem
Citeste asta si sigur te vei convinge;) http://www.lovendal.net/......anismului/
Funda?
Nup :p.Lady gaga nuh este Satanista`. multi cred asta dar nu e adv.e felul ei de a fii. vrea sa ii socheze p` t0tii.cu tinunetele eii si frizurile eii.Tot ce face ea e o arta` :d.nimic mai mult.Si ea e singura care are curaj sa fie asa intre mi si mi de oamenii.Eu sunt o mare fana` a ei.si o iubesc.si pe ia si muzica eii.Deci crede-ma tot ce face ea e arta`.si e stilul eii :X!
Lady gaga e produsul degradarii si idoctrinari sataniste.
a murit hitler ca sa vina baietii buni si sa salveze lumea...
Hm...pai mie mi-a zis cineva ca e si nu din cauza imbracamintii excentrice sau altceva de genul asata dar in videoclipurile ei apar multe semne sataniste... sper ca te-am ajutat>
Imi pare rau sa-ti zic dar. uita-te foarte atenta la videoclipurile ei si o sa vezi simbolurile sataniste. daca o sa mai cauti putin despre ea o sa vezi ca e posibil sa vie posedata ( nu-s sigur ). in multe emisiuni se loveste fara sa vrea. spune lucruri pe care in cateva momente le uita s.a.m.d... e ceva suspect la fata asta!
CokoStar întreabă: