Cum poti zice ca e cel mai bun rapper din lume cand el face piese cu enrique iglesias, Jennifer Lopez, Jay Sean + alti artisti care canta pop.+ ca are un albumul lui Rebirh e un album rock-pop . doar pentru ca zice el in piesa lollipop ca e cel mai bun rapper nu inseamna ca si e... oricum, dupa mine, si nu numai dupa mine ...cel mai bun e Eminem.
Si Lil Wayne e destul de bun, dar tot Eminem, Snoop Si 50 sunt cei mai tari. Eu in general ii ascult pe astia ai nostri. Pace tie!
Eu sincer nu-l pot suporta pe Waynie... chiar nu-mi place. Si oricum, nu cred ca e cel mai bun rapper, mai degraba ar fi Eminem, KRS, Immortal Technique, Raekwon.
Nu este cel mai bun are si el cateva melodii mai bune cum ar fi lollipop sunt multi rap-eri mai buni ca el cum ar fi ice cube,eminem, dr.dre, snoop dogg.
Cum poti zice ca e guta de la americani El e cel mai bun dupa parerea mea doar eminem il poate egala... Snoop dog, 50 cent si dre nu au cine stie ce melodii.
Evident ca nu e. Un rapper nu ar fi cantat niciodata cu J.Lo, etc. Ca s-a autoproclamat el, cand Eminem era la dezintoxicare, e altceva. Dar cel mai bun rapper e Eminem! Parerea mea.
Respect Eminem!
VladGangstaBoy întreabă:
xToTheZx întreabă: