10! Credeti ca voi v-ati fi descurcat mai bine? Duceti-va voi daca stiti numai sa criticati ca niste ignoranti ce sunteti... Faceti voi fata emotiilor, tensiunii si incercti sa va clasati si voi pe locul 12 in ciuda concurentei si a votului geopolitic. Mi-e sila sa vad cum nu va sustineti tara
Nu-mi pasă de țară, n-am să votez ceva doar pentru că sunt influențat de naționalitate. Nu-mi pasă de emoții, melodia aia a fost manea pură, a fost jalnică și în variantă de studio.
Ser nosferatu15, dacă acordați nota 10 melodiei aceleia, vă pot spune că da, aveți gusturi mediocre în materie de muzică.
Polaris, atunci ce mai cauti in Romania?
Aștept bursa, Nosferatu.
Da dar puteau sa trimita si oameni mai talentati nu numa fite de 2 bani cum ar fi puteau sa trimita pe Voltaj sau Cargo ceva mai experimentat pentru ca eurovisionu nu e Romania au talent etc e un lucru serios si in ceilalti di alte tari au fost prea buni pentru mandinga si daca nu ai tinut cu mandinga ca nu ti-a placut nu inseamna ca nu iti susti tara!
Nu ii acord nota,nu exista nota pentru asa blasfemie impotriva muzicii,s-a trimis o chestie lipsita de orice,o manea in spaniola si doua-trei cuvinte in engleza, lucru ce dovedeste inca o data ca romanii, in general, n-au nicio treaba cu muzica, de au trimis la ESC asa ceva.
Melodia e jalnică, și chiar dacă ești român, ce contează? Dacă melodia nu e bună, nu e, indiferent de naționalitate.
Bwaii! Daca tot criticati atata si nu v-a placut de ce nu mergeti voi sa cantati mai bine ?
In fine dupa parerea mea au cantat super nota 10!:X
Daca ar fi mers guta sau un alt manelist nu cred ca zicea.ti la fel chiar daca nu castiga
Cσσкiє întreabă:
anonim_4396 întreabă: